geen news_id ingevoerd

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen met je Vroege Vogels account.
  • *

Reacties

Hallo Vroege Vogels,

Graag wil ik met jullie delen wat wij op 22 april 'Earth Day' hebben gedaan!
Afgelopen donderdag 16 april moesten wij afscheid nemen van onze 63 jarige lieve en bijzondere moeder, Atty Schijffelen-Lichthart. Zij moest na 6 jaar ziekte de strijd opgeven. De begravenis vond afgelopen woensdag 22 april plaats, op Earth Day! Mijn moeder was altijd van de cadeautjes en daarom hebben wij alle aanwezigen bij de begrafenis een zakje met veldbloemen meegegeven. Er zijn zo'n 300 zakjes uigedeeld. Een prachtige manier om onze moeder te blijven herinneren bij het zien van veldbloemen en tegelijkertijd de natuur en de dieren te helpen! Het viel zo bijzonder mooi samen, ik wilde het jullie graag vertellen!

Ik kreeg van een goede vriend een telefoon nummer (hij kwam ook met dit idee), maar dit ben ik helaas kwijt geraakt, daarom stuur ik het even per internet!
Hij had het erover dat ze het dan misschien zondags uitzenden, klopt dit? Zou ik dat nog kunnen doen?
Met vriendelijke groet,
Djoke Koopen-Schijffelen
Dochter van Atty Schijffelen-Lichthart

En radicaal te eindigen met de uitbuiting van de ecosystemen der zee door de visserij. Stoppen en weg met vissers hen stroopwerktuigen!

Goed en logisch advies. Zou fair en mooi zijn als elke door een jager gedode ree ook een artikeltje in de media zou opleveren..........

Mijn oprechte dank voor het onder de aandacht brengen van dit probleem, zelf een foto geplaatst over dit onderwerp.

Mijn oprechte dank voor het onder de aandacht brengen van dit probleem, zelf een foto geplaatst over dit onderwerp.