geen news_id ingevoerd

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen met je Vroege Vogels account.
  • *

Reacties

Dit lijkt mij bij uitstek geschikt voor natuur- en milieu educatie voor alle! scholen in Rheden en omgeving. Kan het gebouw mooi ook worden gebruikt als lesruimte en projectmatig werk, ook als het slecht weer is.
Verder mooi voor recreatiedoeleinden, samenwerking jongeren en ouderen etc. Kom op,wethouder(s)onderwijs/welzijn/milieu/duurzaamheid, een beetje meer inzet Gemeente Rheden.
Het is toch werkelijk te gek voor woorden dat je zoiets in je gemeente om zeep wilt helpen.
Maar ja...de grond zal wel peperduur zijn, zit er soms al een projectontwikkelaar op het vinkentouw...?S.Kuntze

Maar er is hoop: kleinschalig en diervriendelijk, milieubewust en gezond (is ook mensvriendelijk!) produceren, lokaal (ook lokaal voer!) zou wel eens toekomst kunnen hebben1 :) nieuwe versie van ouderwets gemengd bedrijf...zou dat niet mooi zijn?
En alles beetje minder, goed idee! Idd minder zuivel, minder vlees...goed voor u!

Nog minder boeren met meer grond en hele grote leningen.....leuk voor de (Rabo)bank.....even, want in Aziatische landen en Nieuw Zeeland kan men op korte termijn vast minder duur produceren! Overschot aan melk en vooral mest! Stomzinnig korte-termijn denken met desatreuze gevolgen voor.....Om maar niet te spreken van de ellende voor de kortlevende dieren!
Schandalig.

Niet duidelijk waarom er 300.000 euro nodig is. (Waarom) moet dat aan de gemeente Rheden betaald worden? is er een mogelijkheid dat de de gemeenschap (gemeente!) de tuin adopteerd? Gezondheid, plezier, kennis, educatie enz enz binnen handbereik voor de hele gemeenschap....
Is er ergens budget voor (subsidies voor) natuureducatie, natuurontwikkeling, groen in de stad, kunst, gezond bewegen, enz enz?

alleen de lobbyisten van natuur monumenten de "groenste"politicus laten aanwijzen werkt natuurlijk niet.
Zij zijn veel te gekleurd om politici te beoordelen.