Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

afscheid - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) -

afscheid

foelyzip foelyzip
op 23-07-2013
Iedereen heel hartelijk dank voor de technische opmerkingen, maar ik houd er niet van om Brabant belachelijk te maken door Noordelingen!!! en zeker niet op Natuur-gebied. Terwijl de meest zeldzame exmplaren in Brabant en Limbirg voorkomen.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 8
Riekev. Riekev.
Ieder heeft zo zijn eigen aardigheden dat mag, maar wat hier momenteel gaande is, snap ik niet! Wie wil het in het kort weergeven?
avatar geugjesRia
O jee...
Ik heb een aantal foto\'s teruggekeken, maar ik kan je aanleiding van je beslissing niet vinden..
Ik zal je missen en ik hoop dat je op je beslissing terugkomt.
Je kennis van de natuur is ongelooflijk uitgebreid en ik leer steeds weer van je. Ook ik heb altijd goed opgelet tijdens de biologie-lessen (je opmerking van een aantal foto\'s geleden) weet nog alles van de fotosynthese e.d... maar plantjes, bomen en insecten zijn tot nu toe één prachtige waas.. en juist jij bent daar zo langzamerhand verandering in het aanbrengen. Brabant is bovendien prachtig! Juist goed dat je dat steeds weer onder de aandacht brengt.. Ieder gebied heeft zijn eigen karakter en kent zijn eigen verassingen... dat is juist zo fijn aan deze site..
Mogelijk kom je aan een heroverweging toe!
Cést les mots qui faire la music, mon ami...

Bedankt voor je forumdiscussie-bijdragen!

Je Verkade-meisje..
Hennepen Hennepen
En: een prachtwaarneming!
Hennepen Hennepen
Hallo foelyzip, ik zag je toegiftfoto\'s en zie nu dat je danig gefrustreerd geraakt bent, er zijn voor zover mij bekend inderdaad weleens opmerkingen gemaakt met een opbouwende bedoeling!! ik weet niet wat er verder allemaal geschreven is, maar ik vind het erg dat je dit als belachelijk maken hebt opgevat en weet zeker dat dit niet zo bedoeld was.
Als dit wel het geval is dan ben jij zeker niet degene die hier weg moet!
Ik heb zoals je weet ook weleens een opmerking gemaakt, maar daarbij heel duidelijk gemaakt dat het beslist niet negatief bedoeld was en heb daarbij ook bewonderend geschreven dat je veel kennis hebt! dat en je bijzondere waarnemingen zijn een waardevolle bijdrage op deze site! ik vind het dan ook echt zonde dat je deze stap genomen hebt en hoop je hier terug te zien zodat jij je natuurbelevingen weer kunt delen en wij van je kunnen leren! maar ja, aan de andere kant...eerlijk gezegd weet ik zelf ook niet of ik hier nog wel langer moet blijven.
In ieder geval het beste en veel mooie ervaringen toegewenst met alles wat de natuur te bieden heeft!
avatar berten
Wat een prachtige vlinder is dit. Nog nooit gezien.
Erna
avatar agnes1958
Sorry,het moet zijn hey.
avatar agnes1958
Het foelyzip wat gaaaaf een weerschijnvlinder gespot, en schitterend vastgelegd,super hoor,pf met bijzondere waarneming, jammer van je afscheid, en dat het op deze manier moet gebeuren, veel succes met al je veldwerken en waarnemingen en hoop dat je je geplaatste foto\'s elders wel gewaardeerd wordt voor waar het voor staat, de waarneming, Ha Gr. Agnes.
avatar tsarina
Mooie foto, en rare mensen heb je altijd, niets van aan trekken en gewoon je eigen ding doen!
Gr. Sarina.
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's