Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

BEDANKT ALLEMAAL !! - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) -

BEDANKT ALLEMAAL !!

Martie Martie
op 29-07-2013
Ik wil heel graag een ieder die op mijn foto's heeft gereageerd bedanken daarvoor. Zeker het afgelopen weekend was het raak, ik was en ben het nog, er écht ondersteboven van. 1 Ere- en 2x een favo plaats is niet niks. Mijn mailbox maakte overuren ;-) Uiteraard ook de redactie bedankt voor hun keuzes. m.vr.gr. Mart

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 16
Hennepen Hennepen
Geweldige opname! en heel leuk voor je dat je zo in het zonnetje gezet werd! plus een welgemeend compliment voor je sfeervolle foto\'s, mopperige/grappige onderschriften en je enthousiaste en/of humorvolle reacties bij foto\'s van \'deze en gene\'.
Je bent een sfeermaakster bij uitstek, toppie!


daksaya daksaya
Prachtige foto Mart! Jij ook bedankt voor je reacties! gr.Paul
avatar geugjesRia
Oh... die Martie!! Je maakt superfoto\'s!!
en.. je hebt fans! Yes!!!!
Wat een leuk bedank-gebaar met deze schitterende plaat!!
Hoi!
Ria
avatar wiesvink
Heel erg mooi deze. Klasse foto. Jij ook bedankt Mart voor al je leuke reactie. En dat waren er veel. Door tijdgebrek reageer ik zelf helaas wat minder vaak. Laat ons nog lang genieten van je mooie foto\'s.
vriendelijke groet
Wies
tometje tometje
eerst wil ik zeggen jij ook bedankt voor regeren van mij foto martie. laat we zo door gaan het is ook leuk om te doen om fotograferen en voor al als wij favo plek komen dat stimuleer om beter best te doen om foto maken en ja deze foto is super mooie prachtig groetjes tom.
avatar Lindaloes
Heb weer weinig tijd voor vv. Kleindochter roept steeds uit. Pfff ze ramde nu zo op de laptop dat hij eruit knalde, maar zo werkt het niet natuurlijk. Heb hem weer opgestart. Doe hem zo wel uit, want leuk is anders.
Martie jij bedankt voor je prachtige foto\'s waar je ons van mee laat genieten. Ook dit is er weer eentje voor een ere- of favoplek.
Ik sluit af, want nu is de verwarming de dupe. Zal even met pukje naar buiten.
avatar ladym15
schitterende foto ! enne... je foto\'s zijn zo mooi, dat het een plezier is daar commentaar op te mogen geven. H. groet margreet.
kanjer kanjer
Geen dank, Mart!!
Jij laat juist ons genieten van je \"Super\" macro foto\'s en je altijd ongelofelijke leuke en fijne reacties (ook dat is een talent, vind ik....)!!!

Ook dit is weer (zowel figuurlijk als letterlijk)een \"Pareltje\" van een foto!!.

Hg
Frieda
mo&ulbe mo&ulbe
Ha die Mart!Allereerst proficiat met al je ere en favo plaatsingen!Ja, je zet er weer prachtplaten op, ik geniet weer helemaal, ben weer \"thuis\", kom ogen (en tijd) te kort!
Dit is ook weer een superfoto, superfraai!
Bedankt voor je reactie op mijn site!
Gaan mekaar weer zien, doei, gr. MO
avatar janniezoethout
schitterende foto Mart; gr. Jannie
avatar bonteklepper
Zouden wij niet beter BEDANKT zeggen , voor het delen van al je mooie en steeds interessante NATUURFOTO\'S , BEDANKT voor al je fijne en positieve reacties ??? Ik begin alvast bij deze weerom prachtige foto

groetjes Michel


avatar bonteklepper
zouden wij niet beter BEDANKT zeggen , voor het delen van al je mooie en steeds interessante NATUURFOTO\'S , BEDANKT voor al je fijne en positieve reacties ???

groetjes Michel


robvdw robvdw
Pas maar op, met deze plaat loop je ook weer een verhoogd risico op ere- en/of favo-plaatsing!
will will
Hallo Mart,
Het is altijd leuk om response te krijgen op je foto\'s, maar deze foto van de heidelibel (vr.) met dauwdruppels is ook een \"plaatje\" succes met je fotografie! MVGr. WiLL
avatar creatief
Van deze foto kan ik echt genieten !
jebbenn jebbenn
Wat een scherpte prima picture.
Laad meer reacties