Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Big eyes. - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) - Oeverloopkever.

Big eyes.

AdBakker AdBakker
op 13-01-2016
****************************************************************************************************************************************** Camera Sony SLT Alpha 58 met een Minolta AF Zoom 28-80mm F4-5,6 Macro Ø55 mm objectief met een Kenco MX uniplus AF tube 25mm plus een +10 close-up filter. ******************************************************************************************************************************************

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 4
JancoGrave JancoGrave
Weer een leuke serie Ad, deze kende ik nog niet. Gr. Jan
AdBakker AdBakker
Ja Sjani het stilhouden van de camera is het moeilijkste.. Veel oefenen en dan komt dat wel goed hoor... Onder de foto kun je zien wat ik gebruik... Ook gebruik ik nog de 4x digitale zoom die de Sony A58 heeft... En dan heb je eigenlijk een microscoop in je handen.. De foto\'s crop ik dan ook niet achteraf.. Dus ik zie de beestjes in mijn zoeker of op het LCD scherm dan ook zo groot zoals je die ziet op de foto\'s.

Groetjes, Ad.
SjanivanOphemert SjanivanOphemert
Wat een mooi beestje, nog nooit van gehoord. Uiteraard weer perfect gefotografeerd, \' k Heb door al die mooie macro\'s tussenringen aangeschaft, maar heel moeilijk, zelf een piepkleine naaktslak, was me nog te snel af.
:).
Groet sjani
bruinekikker bruinekikker
Ja, deze heeft wel heel grote ogen ten opzichte van het lijf!

Gr.hennyP.
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's