Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Druk bezig. - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) - Mier.

Druk bezig.

AdBakker AdBakker
op 15-04-2015
****************************************************************************************************************************************** Camera Sony SLT Alpha 58 met een Minolta AF Zoom 28-80mm F4-5,6 Macro plus een Ø55mm close-up filter (10x). ******************************************************************************************************************************************

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 4
bruinekikker bruinekikker
Dank je wel Ad! Ha, ik wist niet dat je zó beroemd was! Wij zien dus alleen maar het topje van de ijsberg! Dat VV je foto\'s niet meer plaatst is niet zo vreemd hoor! Die van mij plaatsen ze ook bijna nooit meer! Van deze laatste werd ik niet eens vrolijk. Die oude varens had ik eigenlijk alleen maar geplaatst om de bezoekers van de site te laten zien hoe een Tongvaren eruit ziet. Ik ging voor die andere. VV is weinig kritisch...deze laatste keer (van mij) was het ook weer raak. Ze nemen gewoon een paar foto\'s die dicht bij elkaar staan. Kijken vaak niet verder dan de laatste bladzijde ingezonden foto\'s . Ik heb denk ik té vaak kritiek geleverd. Een tijdje geleden, maar ook al eerder! Ik doe het ook alleen voor een aantal mensen. Vind die contacten wel leuk! Er zijn om die redenen al veel mensen gestopt.
Leuk dat je die Boktor hebt genomen voor een antwoord(ik vind die kleine beestjes ook leuk!).binnenkort ga ik weer voor 5 weken naar Frankrijk. De hele maand juni.
Mijn laatst geplaatste foto is van een mier! Uit ballorigheid heb ik er maar een klein verhaaltje bij geschreven.
Jammer dat ik die foto\'s van jou niet kan zien...! Heb je een eigen site?
Het allerbeste met je leuke, drukke toestanden. Ik hoor hoop ik nog wel van je...ben in ieder geval blij dat je niet in de polder bent blijven steken.
Oh ja, ik heb ook nog Hondsdraf gefotografeerd, maar niet geplaatst :-)!
Groet , Hennytometje tometje
prachtige foto het zijn druk baasje mooi vast gelegd.
petjoe petjoe
Is het tuinieren of tuimieren hihi
bruinekikker bruinekikker
Druk, druk, druk...volgens mij is de fotograaf net zó druk bezig! Ik zag in mij tuin, toen ik daar een beetje aan het tuinieren was, ook heel veel mieren! Hele kleine...
Deze staat er mooi duidelijk op...
Gr.hennyP.
Gr.hennyP.
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's