Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Herfsthuisje - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) -

Herfsthuisje

Hennepen Hennepen
op 16-11-2012

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 23
avatar geugjesRia
Ha meesterlijk mens.. nog even een berichtje extra..je foto\'s, de dingen die je ziet en overbrengt, je teksten, je levens-houding, je empathie....even een extra knuffel voor jou . je bent een bijzonder mens.. liefs

Ria
avatar berthy
Lieve Hennepen, gisteren zag ik jouw lieve woorden bij mijn laatste foto, nog in september, heel heel veel dank. Ik ben ontroerd dat je zo meeleeft. Twee dingen waren er gebeurd. Ik ben buddy, ik was eind september 4 dagen en nachten in het ziekenhuis en daarna de begrafenis, dat doe ik altijd bij de mensen waarvan ik buddy ben, meestal AIDS, nu niet,een moeder van 2 Aids patienten,ik was hun buddy in 1992. Toen kreeg ik 3 weken geleden het bericht dat mijn jongste zoon een hersenbloeding had.Ik kwam niet aan vroege vogels toe of aan fotograferen. Nu ga ik weer beginnen,mijn ogen blijven aardig stabiel, gaat wel heel heel langzaam iets minder. Nu pas zie ik je prachtige foto,s, doet mij zo goed. Wel heb ik steeds geprobeerd, bij alles toch iedere dag even te fietsen en tegenieten van het moment. Hartelijke gr en veel liefs voor jou, Berthy.
babohj babohj
Ik zag dat ik nog niet heb gereageerd op deze prachtige foto en bij deze van harte gefeliciteerd met al je ereplekken. Ik blijf je foto\'s heel bijzonder vinden en je teksten ook.

Natuurlijk mag je mijn Gouden Schiereiland op je bureaublad zetten, evenals alle andere foto\'s die je aanspreken en dat hoef je niet meer te vragen hoor!. Ik heb jouw Sfeerbrenger ook bij m\'n favorieten opgeslagen want daar was ik echt helemaal blij van geworden.
Ik hoop dat je begrijpt waarom ik het Gouden Schiereiland aan jou heb opgedragen want ik las je reactie op de berk ( boom) van goud en dacht toen aan mijn rij gouden bomen die ik \'s middags had gefotografeerd. Jammer dat er niets vanaf te plukken is maar geld alleen maakt ( zeker ) niet gelukkig.Geef mij maar gezondheid! Lgr. Helga
avatar Lindaloes
Moest zelf ook van het pad afwijken en tussen de bomen door struinen om ze te vinden. Net als de judasoren. Die zaten ook niet in het zicht.
Ze zijn nog van oktober.
Ik hoop binnenkort weer wat meer tijd te hebben voor het fotograferen.
avatar digi-irma
Prachtige foto!!
Gr Irma
avatar cubavink
Ook in deze tijd van het jaar zijn er nog leuke dingen te ondekken, mooi.
gr. Wim.
pieterbj pieterbj
Leuk, je ziet dingen, die ik nooit zie !

gr. pieter
avatar anaben
Geheimzinnig en sfeervol.
Je durft met je stijl af te wijken van het alledaagse!
Proficiat !!
L.gr.
leanora leanora
Dit spinnetje zit voorlopig droog! Bedankt voor je reacties Hennepen! Ik heb de foto vd paddestoelen op \'waarneming\' gezet en hoogstwaarschijnlijk zijn het Franjehoeden!
De \'franje\' zal dan misschien in een later stadium nog onstaan!
Wat betreft jouw \'lampionnetjes\'die bij mij in de tuin niet willen aarden; ze kunnen in ieder geval geen last hebben van teveel geschoffel(haha)
Hg Tineke
avatar geugjesRia
En.. Van Harte met je favo-plek...!
avatar marjagoos
Ook deze foto is heel bijzonder!
avatar carladoppen
heel apart, en proficiat!
avatar LuLaLi
PF met je ereplekjes, dik verdiend, mooie plaatjes.
Gr. Diny
avatar geugjesRia
Lieve Hennepen,

Dank voor je ondersteuning, je arm om me heen. Heel waardevol en helend. Ik schoot even in de lach toe je me herinnerde aan mijn tuin..die is erg zielig momenteel.
I.v.m. de hobby: hondjes, is daar momenteel niet veel foto-eer te behalen. Komt wel weer goed als de één-jarige herder iets volwassener wordt, onze American Indian (kruising wolf/coyote) was hem voorgegaan in de grote verwoesting. Onze tuin is heel klein en ligt aan een kleinschalig bedrijventerreintje.
Kleine vogeltjes zijn hier niet op dit stukje, alleen Duiven, Eksters en Kauwen die zich in stand houden door weggegooid voedsel van de nabij gelegen MacDonald, en daarbij de laatste merels opeten in de buurt. De kleine vogeltjes zijn er wel, maar vooral in het nabijgelegen park. waar ook een prachtige Heemtuin is.In het voorjaar hoop ik de tuin weer een beetje \"op te tuinen\".. Komt goed!
Prachtige foto!

Ria
avatar annafrema
Leuk om te zien dat je ook oog hebt voor de ongewone dingen! National Geographic bij huis!
Bedankt voor de doolhofzwam. Zou best kunnen omdat er meer - gewone - exemplaren op dezelfde boomstam waren. Determineren blijft moeilijk ondanks al mijn boeken.
avatar agnes1958
Aparte opname, mooi zo!
Pf met je favo pl!
daksaya daksaya
Prachtig Hennepen en inderdaad dat kraagje geeft iets extra\'s! gr.Paul
avatar joanne
Prachtige waarneming!
gr joanne
avatar Henk57
Mooi weggekropen en hier ook gefeliciteerd.
avatar Nella#
Wow, dat is apart! Nog nooit gezien zo. Goed gespot, Hen, mooi plaatje zo!
kanjer kanjer
Mooi in beeld gebracht, ook ik heb dit nog nooit gezien....
Hg
Frieda
avatar Lindaloes
Zeker goed gezien, maar wat ik nou weer zo leuk vind is dat randje.
Het lijkt wel een gebreid hoesje dat om de steel zit. Nog niet eerder gezien. Zal eens opletten voortaan.
tometje tometje
je hebt goed gezien de spin aan onderkant mooi opnamen.
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's