Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Hommel - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) -

Hommel

avatar geugjesRia
op 04-08-2012
Vandaag met mijn kleinste lens over het terrein gelopen en bijna tegen de hommels gezet om ook eens mooie dichtbij-foto's te proberen te maken. De clos-up stand van mijn fototoestel beviel me niet.. de flits sprong steeds omhoog en ik maak eigenlijk nooit flits-foto's.. dus gewoon maar weer op de diafragmastand (daar werk ik het liefste mee)...

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 3
avatar JohndeGrooth
Fraaie macro Ria!
Hennepen Hennepen
Goed zo! met flits is niet diervriendelijk.
@ Je voorstel een fotoweekend te organiseren ligt even in de bedenktijd.
Het lijkt me aan de ene kant echt geweldig.
Super, superleuk.
Maar er zit ook een gevaar in: stel dat het hier en daar niet klikt (lijkt me logisch met zoveel mensen), dan heeft dat ook gevolgen voor de sfeer op de site en dat trekt niet zomaar bij.
Ik weet niet of ik dat op het spel wil zetten, er is in het voorjaar al zoveel gaande geweest op de site wat een zware wissel getrokken heeft en ik merk dat dat een enorme weerslag heeft.
Bovendien is het fysieke een heikel punt.
Maar toch...moet je je voorstellen: al die bekenden van de site zomaar in het echie bij elkaar...zeker iets om in gedachten te houden (alleen de gedachte is al errug leuk).

Anthea Anthea
Nou, dat is je uitstekend gelukt!! Schoenmaker blijf bij je leest! Bedankt voor je leuke zinnetjes bij mijn foto\'s. Je hebt weer een mooie serie assortie neer gezet. HG van Anthea.
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's