Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Nakomertje... - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) - Klein geaderd witje

Nakomertje...

bruinekikker bruinekikker
op 30-10-2014
Dit Klein geaderd witje zat een aantal weken geleden op de bladeren van de Herfstanemoon. Viel nauwelijks op. Beide geslachten hebben donkere vleugelpunten die bij het vrouwtje uitgebreider en donkerder is; mannetjes met één, vrouwtjes met twee donkere vlekken op de voorvleugels.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 8
babohj babohj
Ff een berichtje van mij en zie je af en toe op Forum of reageren bij anderen. Mijn fototoestel ligt bij Olympus voor de tweede x dus maar weer oudje tevoorschijn gehaald. Toch weinig te fotograferen momenteel vanwege beperkingen.Hoe gaat het met je vinger? Lgr. Helga.
ladylove40 ladylove40
Toch nog huh?
Ik mis ze nu al Henny.

Lieve groeten,
Marjon
pieterbj pieterbj
Mooie foto en uitleg !
tometje tometje
prachtige foto mooie verhaal.
babohj babohj
Zie nu dat ik helemaal geenreactie bij deze prachtige foto had geplaatst. Dus alsnog..prachtig in beeld gebracht HennyP !.
babohj babohj
Deze foto even gebruikt om te reageren op je berichtje bij mijn appel met Hoornaar en ja,ik reageer idd nog bij enkele foto\'s, niet zoveel meer maar sommige blijf ik wel volgen. Daar hoorde jij ook bij. Nu kunnen we op deze manier toch nog af en toe contact houden en dat is o.a de reden dat ik niet al m\'n foto\'s heb verwijderd. Heb je er een goed gevoel bij dat je hebt besloten te stoppen met foto\'s plaatsen? Scheelt mij heel veel tijd en het lange zitten achter de pc.kan ik i.v.m rugklachten niet meer.Stuk beter zo en ook minder ergernis ;( Lgr. Helga
kanjer kanjer
Prachtige foto en het blijft nog steeds genieten van de vlinders!!
Dan voor de interessante info!!

Hg
Frieda
Moreau Moreau
Prachtige opname!
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's