Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Scherp !!!! - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) - Springstaartje.

Scherp !!!!

AdBakker AdBakker
op 22-01-2015
Ook deze grappige springstaartjes van krap 0.5 mm kwam ik vandaag weer tegen in mijn tuin. Er zijn op dit moment veel verschillende soorten te vinden maar ook zijn de variaties qua kleur vaak heel mooi om te zien. Alleen zijn ze vaak moeilijk te fotograferen omdat ze vaak continue in beweging zijn en bij het minste geringste als vlooien wegspringen. Maar deze staat er mooi op !!! *********************************************************************************************************************************************************** Camera Sony SLT Alpha 58 met een Minolta AF Zoom 28-80mm F4-5,6 Macro Ø55 mm objectief met een Kenco mx AF uniplus tube 25mm. plus een Ø55mm close-up filter (10x) en 4x digitale zoom.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 2
AdBakker AdBakker
Ja dat is een kwestie van smaak Heleen.. De een vind vogels mooi maar een ander weer bloemen en weer een ander paddenstoelen en dan heb je ook de insecten-mannen/vrouwen waar ik er ook een van ben. En die diversiteit maakt onze hobby nou juist zo leuk.. Sinds kort weet ik pas dat die idd best grappig uitziende springstaartjes bestaan.. Ik had er nog nooit van gehoord !!!

Gr. Ad.
Heleend Heleend
Ik heb niks met jouw beestjes, maar deze ben ik leuk gaan vinden. Het springstaartje; heb je toch maar mooi op de kaart gezet!
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's