Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Slaapplaats.(3) - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) - Grondwants.

Slaapplaats.(3)

AdBakker AdBakker
op 30-11-2014
Gisteren zag ik op een mistletoe heel veel grondwansen die nu de winter er aan begint te komen een schuilplaats om te overwinteren aan het zoeken zijn. Deze hele kleine wantsen kruipen dan bij elkaar om warm te blijven net zoals de lieveheersbeestjes dat doen. En deze geïsoleerde grondwants zat nog lekker te zonnen en kon ik mijn nieuwe AF Kenco tussenring testen. En ik ben over het resultaat zeer te spreken en dit is niet eens de grootste vergroting die ik er mee kan maken. Maar omdat ik los uit de hand fotografeer is dit al moeilijk genoeg. ****************************************************************************************************************************************** Camera Sony SLT Alpha 58 met een Minolta AF Zoom 28-80mm F4-5,6 Macro Ø55 mm objectief met een Kenco mx AF uniplus tube 25mm.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 5
AdBakker AdBakker
Nou een winterslapie lijkt me eigenlijk ook wel lekker... hi hi hi hi.. En ja de tussenring werkt prima maar ik moet hem nog wel goed testen.

Gr. Ad.
avatar Elsken
Maar Petjoe, wie zou er dan die mooie foto\'s maken? ;)
Prachtige foto, leuk dat je nieuwe investering zo goed bevalt!!
petjoe petjoe
wat ben je toch een kunstenaar Ad, geweldig mooi die slaapplaatsen, moesten wij mensen ook maar eens doen zo\'n winterslapie en dan rond april weer ontwaken :-)
avatar Lindaloes
Mooie serie Ad.
Moreau Moreau
Prachtige zeer gelukte foto!
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's