Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Spanner of mot..... - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) -

Spanner of mot.....

avatar agnes1958
op 14-06-2012
voor mij onbekend

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 4
kijken kijken
Dag Agnes!Ik heb de nieuwe Insecten gids van Michael Chinery uitgegeven door Tirion natuur.In hoofdzaak insecten die in Belgie en Nederland voorkomen.Uit dit boek haal ik heel veel.320 pagina`s.Natuurlijk heb ik nog veel meer natuur boeken.Zelfs een oud exemplaar uit 1904 met prachtige illustraties in steen druk!!!!Gr. en een knuffel voor de hond! Rika.
avatar agnes1958
Hoi Rika, heel veel dank voor het reageren en opzoeken voor de naam vd vlinder. Wat goed van je, en je hebt er het juiste boekje voor. Wat voor soort boboek is het? speciaal voor de mini soorten? Moest zo eentje nog aanschaffen......
Ja niet te geloven wat je zoal ziet en tegenkomt tijdens je wandeling, maar ook wat er wel is maar je het net niet ziet op dat moment, dus je komt ogen te kort. En ja genieten hoor van zooooveeel moois, dit op allerlei gebied.

gr Agnes.
kijken kijken
Weer zo`n prachtig microlepidoptera!Zo klein en zo mooi!Het is je goed gelukt.Volgens mijn boek kan dit de Acleris emargana omdat deze vlinder in de voorste vleugel een inkeping heeft en daardoor in een soort plooi valt, laat zich op de grond vallen als een stukje blad bij verstoring.Maar zo heb je in iedergeval een naam om het op te zoeken...Heb weer genoten van je nieuwe foto`s.Wat is er weer veel te zien buiten!!!!.Geniet,geniet veel vreugde maar weer!gr.Rika.
avatar geugjesRia
Mooi!
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's