Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Toegift IV - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) - koninginnepage

Toegift IV

foelyzip foelyzip
op 04-08-2013
mannetje koninginnepage op speerdistel in het wild, dus niet in de tuin! Maar in het Natura 2000 gebied van het Roerdal bij Roermond, een natuurlijke habitat van de soort en geen zwerver op een vlinderstruik!

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 4
avatar geugjesmarianne
WAT EEN PRACHT VAN EEN RECENTE ECHTE VERSE FOTO. Voor een toegift gebruik je iets, wat je al jaren in de vingers hebt!!! (of in je foto-opslag)
avatar janniezoethout
lieve foelyzip, waarschijnlijk heb ik iets gemist, maar zag nu de commentaren. Wat ik al eens eerder heb geschreven is dat ik vroege vogels zo\'n mooie site vind omdat iedereen op zijn/haar eigen manier de natuur in beeld kan laten zien. Het is niet een fotosite waarin deskundigen al dan niet opbouwende kritiek kunnen uiten. Het mooie is juist dat iedereen er aan mee kan doen. Je bent niet verplicht om op iemands foto\'s te reageren. Voor degene die foto\'s plaatst is het wel opbouwend als iemand de moeite neemt om erop te reageren. Je hebt mooie dingen laten zien en of dat nou uit Brabant, Friesland, Veluwe e.d. komt, dat maakt niet uit. Ik zie wel eens foto\'s van o.a. vlinders, waarbij ik dan denk: ik wou dat ze hier waren. Dus blijf gewoon jezelf en laat ons mee genieten van je foto\'s en kennis. Liefs Jannie
avatar ladym15
oh, wat een mooie foto. Ik zie hier vlinders, die ik nog nooit gezien heb. Prachtig echt genieten. Dat moet een heel mooi gebied zijn, waar je fotografeerd.
tometje tometje
prachtig.
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's