Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Toegift VIII - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) -

Toegift VIII

foelyzip foelyzip
op 11-08-2013
zijn koninklijke verschijning op een vlinderstruik,is wel adembenemend, want hij is duidelijk groter dan een Atlanta, dus een vorstelijke zwerver van koninklijke bloede!

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 4
Riekev. Riekev.
Ik snap hier echt geen biet van, wat is hier aan de hand? Waarom ga je of wil je weg, ik heb niet altijd gereageerd op je foto\'s (leeftijd van mij) maar heel erg van genoten, gewoon met het bewonderen van jou stijl en kijk op de natuur! Je komt echt wel terug, je geeft zo\'n mooie toegift!
Dit zet je aan het denken, doe dit goed overlegd! Je gaat het dan pas missen.
Hgr.Rieke
avatar geugjesRia
Prachtig!! en mag ik je erop attent maken dat Hennepen een foto voor je geplaatst heeft?
avatar geugjesmarianne
NB ik ben jouw toegiftenserie doorgelopen..... dank voor de serie, alhoewel ik het toegiftenverhaal niet ken en ook niet kan snappen.
avatar geugjesmarianne
Als violiste weet ik, wat het is tot een toegift gedwongen te worden. Dit moet je doen nadat je op de top van je kunnen een muzikale prestatie van bijna twee uur hebt gegeven.
Het is heerlijk om daar nog iets bovenop te mogen presteren (uit je eigen oude topstukken doos) ten behoeve van je enthousiast publiek.
Jouw toegiften zijn SCHITTEREND, maar waarom zijn het toegiften. Volgens mij zijn het recente topstukken die een applaus van je collega VV fotografen verdienen.
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's