Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

voor jullie allen. - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) -

voor jullie allen.

avatar berthy
op 02-08-2012
Zo diep ontroerd ben ik door de mooie leuke reacties van jullie. Door een groter laptop beeld, kan ik beter zien welke scherp zijn. Ik blijf foto,s maken, maar ik moet veel weg doen, nu de foto,s digitaal zijn is dat minder erg. Ik ken deze vlinder niet, vind het een mooie. Lief dat jullie zo mee kijken en leven, geweldig.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 3
kijken kijken
Wat fijn met alle technieken van tegenwoordig !!!Een goed advies van Ria !Dit is de kleine vuurvlinder.En geniet..!!hoera voor de digitale camera..!!fijn om dit allemaal te delen.lieve groet Rika.
avatar geugjesRia
Super! Fijn dat je nu een groter beeld hebt..Het is juist zo fijn van digitale fotografie dat je er op los kan knippen en dat je thuis rustig de mooiste foto\'s eruit kan halen! Er bestaan ook nog grote loops met een lamp erin waarmee je je beeldscherm + tv kan vergroten. De NVBS (Ned. vereniging van Blinden en Slecht-zienden) kunnen je daar vast wel in adviseren! Als e.e.a. slechter wordt heb je ook nog spraakmogelijkheden (i.p.v. typen e.d. Deztijds heb ik zelf braille geleerd, omdat ik in een verslechterings-proces zat waarvan ik toen niet wist dat het zou stoppen. (Retina Pigmentosa) Inmiddels hebben mijn hersenen zich aan het vertekend beeld aangepast...ik zie met 2 ogen weer 100%, hoewel er vlakjes weg zijn..Dat neemt niet weg dat ik dezelfde stappen heb moeten nemen waar jij nu in zit. Ik vind dat je je er prachtig en dapper doorheen slaat.. In volle bewondering, een VV-vriendin,
Groet Ria
Anthea Anthea
Dit is een prachtige foto, mijn compliment!! Wat zijn naam is weet zo niet. Fijn dat je een grotere laptop hebt, dat is ideaal! Nou je hebt een mooie serie gefotografeerd en zal ze allemaal nog bekijken. HG van Anthea.
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's