Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Wesp op bloeiend Fluitekruid - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) - Wesp

Wesp op bloeiend Fluitekruid

bruinekikker bruinekikker
op 06-10-2012
Vorige week nog deze wesp gezien op bloeiend Fluitekruid.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 5
Hennepen Hennepen
Zeker niet leuk dat je camera niet meer gemaakt kan worden, wat naar joh!
Misschien kan e.o.a. verzekering uitkomst bieden...
Ik had een vlekje aan de binnenkant van de lens, zag je op bijna elke foto terug, je moet dan zo fotograferen dat het niet opvalt en dat is lang niet altijd mogelijk, was zeer vervelend.
Gelukkig was het de sensor niet en heb ik het uiteindelijk weggekregen.
Anderhalve dag met doekje er onder op de cv en daarna was het nog niet weg, maar toen ik de flits gebruikt had wel, waarschijnlijk vocht.
Was heel blij weer \'gewoon\' te kunnen fotograferen en dat is ook mijn wens voor jou!!! maar eerst helemaal beter worden! het komt wel goed en dan zul je nog meer gaan genieten van je fietstochtjes/ fotografie!
Veel sterkte en hartelijke groetjes!
Hennepen Hennepen
Ja, leuk inderdaad, zo zie je maar dat wat je wenst op de een of andere manier toch uitkomt...hartelijk dank voor je reacties, hopelijk gaat het inmiddels al een stuk beter met je en duurt het niet al te lang voordat je \'fietscamera\' gezond en wel terug is.
Veel plezier van/met je iPad en een fijne zondag!
bruinekikker bruinekikker
Dank je wel, lief van je! \'t Gaat redelijk met mij, heeft even tijd nodig. Camera opgestuurd! Ik heb nog een camera, maar dat is niet één om overal mee naar toe te slepen op de fiets. Ik fiets graag wat rond in deze omgeving(ook goed voor conditie!). Goed advies van je, ik zal kijken of er nog wat leuks in het archief zit...Ha, leuk zo,n tweelingzus.
Hennepen Hennepen
Oh, wat naar dat je gevallen bent.
Ik hoop dat het voor wat betreft jezelf in ieder geval meevalt, kan je camera nog gemaakt worden? daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan.
Ik zou er niet aan moeten denken, zo zonder camera, het is een soort verlengstuk van jezelf he? maar het belangrijkste is dat je zelf weer opknapt, je zou voorlopig foto\'s kunnen plaatsen uit je archief...dan draai je in ieder geval mee op de site en dat kun je nu waarschijnlijk goed gebruiken (en wie weet wat je tegenkomt als je daar doorheen bladert, kan sowieso wel verrassend zijn).
Knuffel van mij en
VAN HARTE BETERSCHAP!

Mooie foto trouwens!
leanora leanora
Wespen zie ik nu nog wel
maar bloeiend Fluitekruid vind ik wel bijzonder!
Mooie foto!!
Hg Tineke
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's