Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Zich tegoed... - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) -

Zich tegoed...

avatar agnes1958
op 19-08-2012
Wil jullie allen hartelijk bedanken voor alle reacties en bezorgdheid! Sorry, even niet geweest op v v, dit ivm drukte, en allerlei bijkomende omstandigheden. Geen zomerslaapje of vakantie, maar zo druk als een klein baasje.Kijk verlangend uit naar mijn 3 wk rust, en geen verplichtingen omtrend hectiek werk.Verder alles ok,heb heel wat in te halen mbt bekijken en reageren op jullie foto's, doe mijn best hiervoor. Nogmaals ha dank, li gr agnes.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 6
avatar Lindaloes
Ben het helemaal met Hennepen eens.
Heb zelf ook nogal wat in te halen, maar er is geen beginnen aan.
Moet je dus ook niet willen.
Ik hoop dat je snel je 3 weken rust zult krijgen en wens je een hele fijne vakantie.
avatar anaben
Fijn weer van je waarnemingen te mogen genieten!
Hou vooral de goede raad van Hennepen in gedachten en ga eerst heerlijk relaxen!
L.gr.
Hennepen Hennepen
moet natuurlijk zijn \'hectiek op je werk En van de bijkomende....\'
Hennepen Hennepen
Agnes, wat heerlijk dat je er weer bent!!!
Laat al dat inhalen maar even voor wat het is, het is veel belangrijker dat je je ONTSPANT en dat je bijkomt van al de hectiek op je werk van de bijkomende omstandigheden en dat je zonder meer GENIET van je natuurbelevingen.
Voel je inderdaad zeker NIET verplicht de achterstand in te halen, dat kost veel energie en het is niet de bedoeling dat je uitgeput raakt.
Mocht je je bezwaard voelen (en dat is vast zo) dan plaats je op een gegeven moment nog maar zo\'n foto met tekst, anders gaat het je nog tegenstaan en dat zou zonde zijn voor zowel jou als ons!
Iedereen weet en begrijpt zo ook wel dat de balans tussen spanning en ontspanning op het spel staat, dus vooral zuinig zijn op jezelf!!! het is allang mooi dat je er weer bent!!! dus zet jezelf s.v.p. niet onder druk vanwege al die foto\'s! dikke knuffel voor jou!
avatar geugjesRia
Zo blij dat je er weer bent! Voel je vooral niet verplicht om een hele inhaalslag te maken! Het zijn zoveel foto\'s... onze nieuwe foto\'s worden ook leuk.. Ontspan een beetje! Geniet van de natuur en van het fotograferen.. het is net als in een vliegtuig.. als de zuurstof-kapjes omlaag komen.. eerst zelf één omdoen, dan pas ben je in staat om de ander te helpen.. Als je eerst de ander helpt.. lukt dat niet vanwege je eigen zuurstof tekort... en dan hen je geen kracht meer voor jezelf... Lieve Agnes, let op jezelf.. dan kunnen we ook nwat van jouw natuur-belevingen genieten.. Het dat is al helemaal heerlijk.. Liefs, Ria
kanjer kanjer
Geweldige foto!!!
Hg
Frieda
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's