Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Zoemzoem 2 - Geleedpotigen (insect, libel, vlinder, spin) -

Zoemzoem 2

Erikneuteboom Erikneuteboom
op 27-05-2014
Dit weekend veel bijenvolk op de planten! Ben pas begonnen met het gebruiken van de macro functie van mijn nieuwe Sony Cybershot compact camera, kan tot 1 cm dichtbij komen, ben er tevreden over.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 9
Erikneuteboom Erikneuteboom
Dat verslavende wordt ook getriggerd door wat je hier allemaal aan moois ziet op macro gebied en de enthousiaste reacties van mede fotografen!
avatar beerke
Ja dat gaat al lekker met die macrofunctie:-) Tis wel heel verslavend hoor als je daar eenmaal aan begint:-) Al die details ook die je dan ziet:-)
avatar meeney
@ erik, Dank voor je prompte reactie, klinkt als adakadabra voor me maar ga het proberen. Het was een lieve vriend, onlangs overleden maar heb nu behalve alle andere ook een tastbare herinnering.
Erikneuteboom Erikneuteboom
Ha Gijs: je moet op de foto in je bestand klikken zodat ie groot is, dan bewerken: formaat wijzigen en dan kleinste formaat (iets met 640x ...), succes! Leuk kadootje overigens, vast wel iemand die jou mag!
avatar meeney
Heel mooie jaloersmakende foto want ik heb een ook zo\'n camera, type DSC-H300 cadeau gekregen. Maakt pracht opnames maar kan ze niet downloaden op deze site, altijd te grote MB, wat doe ik fout ?
Hoop van je te horen, gr. Gijs
Erikneuteboom Erikneuteboom
Bedankt Joanne, hoop zaterdag mooie plaatjes te schieten tijdens wisentensafari (Kraansvlak, duinen tussen Zandvoort en Haarlem).
avatar joanne
Gefeliciteerd met je nieuwe camera,veel plezier ermee! Mooie foto.
Gr joanne
Erikneuteboom Erikneuteboom
Dank je Helga, ik heb me echt laten inspireren door de fotografen (m/v) op deze website, heerlijk dat enthousiasme en die gedrevenheid, aanstekelijk!
babohj babohj
Lekker aan het experimenteren,
Erik? Mooi resultaat en veel plezier met je nieuwe aanschaf.Gr.Helga
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's