Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Dante's inferno? - Weer en landschap (zon, water, bergen) -

Dante's inferno?

Erikneuteboom Erikneuteboom
op 26-06-2014
Krijg zoveel enthousiaste reacties op mijn Wolkenspektakel foto dat ik bij deze nog 1 uit die serie van gisteravond plaats. Hier lijkt het meer op Dante's Inferno dan Aurora Borealis zoals de vorige foto. Foto is genomen vanuit mijn raam op 6e etage in Loosduinen, richting strand van Kijkduin.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 8
Erikneuteboom Erikneuteboom
Bedankt voor jullie reacties, zag ergens een foto die hier een beetje op lijkt, ze hadden het over \'cirrus bewolking\' ....
DirkSlijkhuis DirkSlijkhuis
Heel aparte opname !
avatar beerke
Bijzonder mooi, wat een wolken
avatar meeney
Ericalaan was het geloof ik, sorry maar ben nogal eens verhuisd. Zeeland vogels zullen wel aan me voorbij gaan, vrienden zijn niet zo camera ingesteld. Maar ga het zeker proberen.
Erikneuteboom Erikneuteboom
Welke straat woonde jij in Kijkduin, de Heliotrooplaan of daar in de buurt? In ieder geval was het wel weer eens lekker na enkele weken om weer op het strand te zijn. Veel plezier in Zeeland, daar heb je ook veel vogels, niet eens nodig dat ze op afroep verschijnen!
avatar meeney
Intens mooi en dat ik dat vroeger nou elke keer zag vanuit mijn hoge flat in Kijkduin. En die sneeuw was niet zo leuk hoor evenmin als de laatse paar dagen regen en nogal koel weer!
Ga volgende week ff naar Zeeland en hoop op beter weer ! Gr. Gijs
Erikneuteboom Erikneuteboom
Dank je Helga. Ja, het is de afgelopen dagen nogal wisselend in Nederland, zon in westen en regen in noorden bijvoorbeeld. Volgende keer is het regen bij ons en zon in oosten of zuiden. Vond het ook jammer dat de paar dagen sneeuw en vorst begin dit jaar niet in westen was maar alleen in noorden ...
babohj babohj
Spectaculair, Erik en beide foto\'s prachtig. Hier niets van meegekregen. Was de hele middag/ avond betrokken.
Aan de kust schijnt het zonnig geweest te zijn, mazzel voor jou.
Gr. Helga
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's