Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Vroeg op (4) - Weer en landschap (zon, water, bergen) -

Vroeg op (4)

avatar mboshogg
op 26-06-2016
Tis wel vroeg opstaan om de zon te zien opgaan. En dat terwijl je nooit weet of dat gaat lukken. Maar fietsend door de natuur en alles om je heen te horen (en later ook zien) ontwaken is altijd fantastisch. En tja, ik moest mijn nieuwe lens toch ook even uitproberen al was dat hier voor niet echt nodig....

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 4
janjoost janjoost
Prachtig, die balans in de wolken-vormen en "iets van" symmetrie...
bastet bastet
Heel mooi 'lichtend pad' - en moedig om er zo vroeg op uit te gaan, eerst buienradar gecheckt ??
avatar mboshogg
@Hennepen : Het weerbericht was redelijk gunstig , geen onweer verwacht hier. Bovendien begint het om 'wegfietstijd' al licht te worden dus kon ik aardig inschatten hoe het ging worden. Blijft toch nog altijd spannend natuurlijk, soms jaagt bewolking nog roet in het eten. Vanochtend werd het uiteindelijk nog een hele mooie serie toen de zon boven de laaghangende bewolking uit kwam. Gaf wel mooi effect... En de nieuwe lens lijkt goed te bevallen, van Tamron 18-200mm naar Nikor 18-300 mm. (Volgende keer toch maar niet vergeten diafragma te knijpen als de zon te fel wordt # beginnersfout :-) )
Hennepen Hennepen
Ja, die sfeer in de (erg) vroege ochtend is geweldig! wel dapper om in dit wisselvallige weer zo vroeg op te staan om de zon te zien opkomen, maar ook dat is prachtig gelukt!
Veel succes met de nieuwe lens!
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's