Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Nog 1 x dan... - Overig (steen, fossiel, mineraal) -

Nog 1 x dan...

bruinekikker bruinekikker
op 21-03-2013
Met dit sneeuwhart wil ik iedereen bedanken voor de belangstelling gedurende mijn/onze ziekte. Ik hoop er nu gauw bovenop te zijn! Het zal, hoop ik, ook mijn laatste sneeuwfoto zijn voor dit seizoen. Het is nu LENTE...

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 4
avatar Lindaloes
Heb heel wat foto\'s van je gemist zie ik.
We zijn ondertussen al mei en ik hoop dat jullie allebeide weer gezond zullen zijn.
De zon is nog ver te zoeken momenteel, maar morgen zal het een mooie dag worden.
Helaas zitten we dan met familiebezoek weer binnen, maar er komen vast nog meer mooie dagen.
babohj babohj
Hallo Henny P, wat een mooi symbolisch tegelwerk in de vorm v.e hart!.Gaat het weer de goede kant op met jou en je partner? Ja, soms moet je veel geduld opbrengen maar gun het beide de tijd want dat is nu eenmaal nodig om beter te worden. We gaan de goede kant op
en denk maar zo \"een nieuwe lente ,een nieuw geluid\". Bedankt voor je reakties die je, ondanks je gezondheidsproblemen toch stuurde. Dat waardeer ik echt. Lgr.van Helga.
Hennepen Hennepen
Dat ziet er prachtig uit! ik hoop dat jullie inmiddels aan de beterende hand zijn, het is al net als met de lente: veel geduld oefenen en het de tijd geven die het nodig heeft, dan komt het allemaal goed!
Een heel fijn weekend!
avatar geugjesRia
Ik las bij een foto van Hennepen dat je ziek was en je echtgenoot ook..Vandaag is het lente..nog even door het koude weekeind, dan hoop ik dat je er weer met volle teugen van kan genieten.. nog van Harte Beterschap..
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's