Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

rust...voor Agnes! - Overig (steen, fossiel, mineraal) -

rust...voor Agnes!

mo&ulbe mo&ulbe
op 29-08-2012
...Rein en Regelmaat voor iedereen belangrijk maar nu in het bijzonder voor Agnes! (de 3 belangrijkste "R"-en in het leven!) Ik wens je een rustige en ontspannen tijd toe na zoveel zorgen en drukte om je heen! Geniet ervan en wie weet krijg je weer energie om mooie foto's te maken! Lieve groeten uit de mooie zuidwesthoek van Friesland, Monique

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 1
avatar agnes1958
Oooh Mo, wat bijzonder, heel attent en lief van je! Heel veel dank voor je heerlijke en ooh zo rustgevende foto!
Ben er reuze blij mee,staat natuurlijk op favoriet!!! Dankjewel hoor Mo!
Ja eindelijk vakantie, vermaak me goed, en kom eindelijk eens aan de dingen toe die ik ook heel graag doe zoals in mijn grote achtertuin werken met de 2 vogelkooitjes ( een valkparkiet en een kleinere parkietsoort die alweer enkele jaren geleden is aan komen vliegen ) en natuurlijk onze boxer Mike.De vele vogelvriendjes, bijen,hommels, vlinders, kikkers en padden, en sávonds de egels. Heerlijk werken in de tuin, maar zo ook tot rust komen, een natuurlijke therapie van moeder natuur! Ook graag bezig zijn met bloemstukjes en of in combinatie voor de vogels waar ik hun vetbollen, pindanetjes etc in verwerk. Ben altijd graag bezig, soms tot in de late uurtjes met de tuinverlichting aan en de sfeerlichtjes op de tuintafel. Wat een intense heerlijke rust voel en denk ik dan, zalig!!!
Ook fijn om de sociale contacten weer op peil te houden, waar ik anders heeeeel weinig tijd voor heb, gezien mijn vele dagen van werken, en ongunstige roostertijden.
Ik geniet opperbest van mijn vrije dgn,meer tijd om veldwerk te doen, uitstapjes en andere leuke dingen, dus een goed vooruitzicht!

Nogmaals dank Mo! Het is een super foto!

Li gr Agnes.
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's