Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Vroege Vogels en Pinterest - Overig (steen, fossiel, mineraal) - Menno en Janine

Vroege Vogels en Pinterest

vroegevogels vroegevogels
op 18-02-2013
Onlangs is er een pinterest-knop verschenen onder alle ingestuurde foto's. Dit heeft meer stof doen opwaaien dan wij hadden verwacht. Daarom allereerst onze excuses: we hadden jullie natuurlijk van te voren kunnen inlichten. In deze bijdrage willen we jullie meer vertellen over de keuze die we gemaakt hebben. Het is natuurlijk niet te ontkennen dat social media een belangrijk onderdeel is geworden van de Vroege Vogels community. Niet alleen op twitter en facebook groeit onze aanhang dagelijks maar ook op pinterest groeit het aantal volgers. Een trend die je op andere websites ook ziet. Pinterest is een visueel online prikbord, waarop afbeeldingen en video’s geprikt worden – ook wel pinnen genoemd. Je kunt pinners volgen, maar je kunt ook prikborden van personen volgen. Je kan nu ook het verschillende prikborden van Vroege Vogels volgen. Verder kun je opmerkingen achter laten, abeeldingen re-pinnen, en liken. Uit sommige reacties bleek dat jullie het te makkelijk vinden om nu andermans foto te pinnen. Maar een link kopiëren of een foto opslaan en opnieuw plaatsen is net zo makkelijk. Dit is niet te controleren. Met deze pinterest-knop verschijnt nu in ieder geval de juiste link bij de foto. Zo verwijzen alle foto's naar de juiste fotograaf en zullen de foto's alleen maar meer bekeken worden. En meer bezoek zorgt natuurlijk voor bestaansrecht van deze website. We zullen nog wel verschillende mogelijkheden onderzoeken om het aangenamer voor jullie te maken. Ook vragen we jullie om hieronder te reageren en wellicht met ideeën te komen. Vriendelijke groet van de internetredactie

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 13
vroegevogels vroegevogels
test
vroegevogels vroegevogels
test
vroegevogels vroegevogels
test
vroegevogels vroegevogels
test
babohj babohj
Leuke foto maar verder zie ik er ( nog steeds) niets in. Ik vind één account wel genoeg en dat blijf ik het liefst op deze site zo houden. Mss ben ik van de generatie die van vóór het digitale tijdperk is en ik kan al die veranderingen niet meer bijhouden.
vroegevogels vroegevogels
Het is bedoeld voor de mensen die ook een Pinterest account hebben en via deze button snel iets op hun bord kunnen zetten. Als je niet op Pinterest zit kan je ook niks doen met de button.
avatar geugjesmarianne
sorry ik besef, dat ik dit moet snappen met mijn HBS-b opleiding en mijn hoge IQ....helaas heeft een of andere borreliabacterie het vermogen zo\'n lap teks èn te lezen èn te begrijpen laten struikelen.
avatar Lindaloes
Leuke foto trouwens.
avatar Lindaloes
Had al gereageerd via forum, maar zal het hier nog een keer doen.
Ik zie het nut er niet van in. Wie foto\'s wil pinnen kan toch lid worden van pinterest of zie ik dat nou verkeerd?
avatar geugjesRia
Goed..nu ik heb een foto met de button toegevoegd.. niet meer terug te vinden tussen die duizenden foto\'s...ik zal mijn kinderen wel lief aankijken...
avatar geugjesRia
Ha.. nu heb ik daar net een account aangemaakt.. dus probeer ik ermee aan de slag te gaan.. ik meld me wel weer...
vroegevogels vroegevogels
De foto komt dan op een de Pinterest site te staan op het bord van een gebruiker van Pinterest.
avatar geugjesRia
Mogelijk eens een filmpje laten zien hoe het werkt?
Op de button Pin it klikken is wel duidelijk.. maar wat gebeurt er dan?
Laad meer reacties