Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Bladgoud - Planten (bloem, boom, mos, tuin) -

Bladgoud

bruinekikker bruinekikker
op 20-09-2014
Bladgoud. Deze bomen kleurden prachtig! Een klein beetje zon er op! Ze waren alleen maar goudkleurig aan de kant waar de meeste zon (licht) kwam. De andere zijde was nog gewoon groen...

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 8
AdBakker AdBakker
Hoi Henny,
Betreft rodwangbromvlieg..
Volgens mij is hij vrij algemeen hoor... Maar de meeste vliegen lijken met het blote oog op elkaar. Dus je ziet het pas door je lens.. hi hi hi hi..

Gr. Ad.
AdBakker AdBakker
Hoi Henny.
Je schreef:\"Die van jou schijnen alleen maar voor jou te poseren\"
Nou echt niet....hi hi hi hi... Ik word dit jaar gek van de wind... Maar door veel te oefenen krijg ik dat ook redelijk onder controle... Om scherpe foto\'s te krijgen moet je een diafragma f/18 of hoger gebruiken, en de AF uitschakelen. Maar op afstand kan ik dat niet zien uiteraard... Maar het is ook echt een kwestie van (veel) oefenen hoor... Ik weet niet of je facebook hebt anders moet je maar eens op mijn tijdlijn kijken want daar staan meestal mijn instellingen bij..

Gr. Ad.

AdBakker AdBakker
Ad het is geen nieuwsgierigheid dat ik het vroeg. Het is gewoon belangstelling..
Het is gewoon een belangstellende nieuwsgierigheid van je.. hi hi hi hi... Nu is het ook weer vroeg geworden.. Maar een vriend in Australië loopt in toeren diensten en eens in de zoveel tijd praten we met elkaar... Nu een week niet en dan weer een of twee dagen...

Gr. Ad.
AdBakker AdBakker
Betreft nacht....

Hoi Henny,
Ik ben een gelicenseerd zendamateur en als ik met Australië. Nieuw Zeelans, Japan etc etc wil werken dan wordt het nachtwerk.. Dus vandaar dat je mijn foto\'s zo laat zag op de site... Ik heb een beetje mazzel gehad en kon stoppen met werken toen ik 54 jaar was, dus ik kan het zo nu en dan zo laat maken als ik wil uiteraard.. Lekker hoor.. Ik geniet daar al 6 jaar van en heb nooit 1 seconde spijt gehad dat ik ben gestopt.. En nog kom ik tijd te kort.. hi hi hi.. Waardeloos wat je rug betreft. Ik hoop dat je weer snel de oude bent..
O ja... Je had ook nog gevraagd of de insecten uit mijn tuin komen.. Soms wel.. Maar als het droog is dan ga ik altijd de polder in (bij mij om de hoek) maar als het gaat regenen zoals vandaag dan maak ik foto\'s in mijn tuin..

Gr. Ad.
femmynl femmynl
Prachtige herfstfoto, mooie kleuren.
babohj babohj
Indian summer kleuren. Heel mooi. Lgr. Helga
Riekev. Riekev.
Prachtige kleuren! Zoveel kleur als er in zit, geweldig
Moreau Moreau
Hele mooie kleurencombinatie!
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's