Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Over en sluiten - Schimmels (paddestoel, zwam, korstmos) - Korstmos

Over en sluiten

Riekev. Riekev.
op 10-06-2016
Zoals het was, zoals het nu is met vroegevogels....de spanning is weg wat met de gezelligheid te maken had, dus is het sluiten geblazen!

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 3
Hennepen Hennepen
Och Rieke, wat ontzettend jammer en niet alleen voor ons, ook voor jou! je had er duidelijk veel plezier in en je plaatste al zoveel jaren foto's.
Maar ik begrijp het wel, de gezelligheid is inderdaad ver te zoeken en dat was toch een hele belangrijke drijfveer voor veel fotografen om foto's te plaatsen.
Nu zijn de foto's zo in 'het grote niets' verdwenen en eerder geplaatste foto's zijn helemaal niet meer terug te vinden, je kunt geen naam meer aanklikken en ga zo maar door.
Ik kijk het nog even aan en zo zijn er meer...stoppen is 1, maar ik vind het ontzettend jammer dat het contact met de medefotografen dan ook verdwenen is.
Daar moet wat op te vinden zijn, eigen site of misschien is de optie die fotograaf Willem de Wolf een tijdje geleden aangaf een goed alternatief? dat heet geloof ik Late Vogels (kan ook Latere Vogels zijn).
Het enige dat je (ik in ieder geval wel) dan zou moeten doen is je aanmelden op facebook, daar ben ik niet zo weg van.
Voor nu het allerbeste toegewenst Rieke!!! ik vind het zeer spijtig en zal je mooie foto's (zoals deze prachtige opname) en reacties missen.
Wie weet is de situatie over een tijdje beter en besluit je terug te komen, ik hoop het van harte! nogmaals het allerbeste en bedankt voor al je bijdragen!!! liefs van mij.
Jeanet1 Jeanet1
Hallo Rieke, was dit je laatste foto op VV? Wat jammer.
Ik heb met het plaatsen geen probleem meer, maar het reageren op andere foto's is moeizaam, ik kom steeds terug bij het begin, ik kan me voorstellen dat veel mensen dan afhaken.
Wel jammer, zien we je mooie mosfoto's en je mooie uitzicht niet meer. Misschien is het over een tijdje beter!
Alle goeds, fijn weekend!
bastet bastet
Je besluit is zo ferm dat het er 2x op staaat ! Jammer dat je de site gaat verlaten maar begrijp het wel, denk er zelf ook over want de huidige situatie vind ik maar niks.
Ik wens je alle goeds en mooie foto's voor de toekomst toe en mocht VV zich iets aantrekken van alle klachten dan zien we je misschien over een tijd(je) weer terug.

Warme groet, Erie
Laad meer reacties