Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Onderwatermagie-... - Vissen en Weekdieren (slak, inktvis, schelp) -

Onderwatermagie-...

Erikneuteboom Erikneuteboom
op 22-03-2016
Voor het eerst in vijf jaar weer naar Aruba geweest, daar kom ik sinds eind jaren 80 regelmatig, vooral in het gebied bij noordwest Aruba. Ik vermijd de toeristendrukte en ga niet naar plekken waar men voert, zoals bij Palm Island, daar verschijnen ze zo voor je camera, houd ik niet van. Deze keer een goede onderwatercamera gekocht, de laatste tijd zijn die spectaculair beter geworden. Hierbij een drieluik met ontmoetingen in de wonderlijke wereld vol bijna buitenaardse kleuren en vormen. Dit is de groene mureen, daar zwom ik eerst overheen omdat ik dacht dat het zeewier was ...

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 4
Erikneuteboom Erikneuteboom
Dank je Lindaloes, ga deze week weer wat plaatsen van Aruba/onderwaterwereld nav de vele positieve reacties afgelopen week. Het is inderdaad zo bijzonder die kleurrijke onderwaterwereld, en zo heerlijk stil.
avatar Lindaloes
Kan ook enorm genieten van films van de geweldige kleurrijke onderwaterwereld. Lijkt me super als je dat zelf kunt ervaren.
Prachtig ook weer deze mureen. Kan me voorstellen dat je eerst dacht dat het zeewier was.
Erikneuteboom Erikneuteboom
Jaja Hennepen, die stilte onder water in combinatie met al dat moois, van de vissen tot het koraal, een magische ervaring!
Hennepen Hennepen
Wonderlijk diertje, wat een fantastische ervaring moet dat zijn daar onder water!
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's