Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Blauwborst - Vogels (ijsvogel, koolmees, vink) -

Blauwborst

avatar Nella#
op 04-04-2012
1 van de 3 op rij, die ik gisteren tegenkwam. Niet super, maar ben er wel blij mee. Eergisteren zag ik de eerste daar.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 5
avatar agnes1958
Danjewel Nel, en wacht geduldig af tot het zover is, in de tussentijd mijn struinen een beetje aanpassen en tevreden zijn met alle uurtjes in de mooie vrije natuur!
Zag dat je weer een prachtplaat hebt kunnen maken!!! Gaaf hoor!

gr Agnes.
avatar Nella#
Jammer, Agnes. Maar wie weet komt er ooit een tijd dat je dit wél kunt doen. Dan weet je maar alvast wat voor moois je allemaal tegen kan komen ;-). Ondanks werk toch een fijne paas! Groetjes, Nel
avatar agnes1958
Hoi Nella, hartelijk dank voor al je tekst en uitleg mbt blauwborstje!
Heb niet zoveel tijd over om veel en/ of lang te gaan struinen, zou dit wel heeeel graag willen /doen, maar tijd is te kort, moet het allemaal doen voordat ik ga werken, werk van 15.oo tot 23.00. alleen als ik het weekend vrij ben dan heb ik iets meer speling. ja goede tip van de polders, maar dan met de auto, heb geen fiets......
Heel erg leuk om al je waarnemingen te volgen, en zo te horen krijgen we nog een mooie reportage te zien, ben heel benieuwd.
Alvast succes gewenst,veel fotoplezier en fijne paasdagen! Ik moet jammer genoeg werken, maar ben met de pinksterdgn vrij.

gr Agnes.
avatar Nella#
Dat realiseer ik me ook iedere dag weer, Agnes! Ook al lukken de plaatjes niet altijd evengoed, ik heb ze dan toch maar mooi in het echt waargenomen en horen zingen.
avatar agnes1958
Je bent een geluksvogel Nella!!!
Pracht waarneming!!!
Mooie reeks van deze prachtige vogel!

gr Agnes.
Laad meer reacties