Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Blauwe Reiger... - Vogels (ijsvogel, koolmees, vink) - Blauwe Reiger

Blauwe Reiger...

avatar Henk57
op 10-05-2014
Ik zie dat deze reiger vol concentratie staat te vissen. Rustig parkeer ik schuin tegenover hem en wacht af. Opeens slaat ie toe en het is een heel gedoe in het water. Zie een reeds eerder geplaatste afbeelding hiervan. Uiteindelijk neemt de reiger deze grote zeelt mee de wal op. Een eindje verder wordt de zeelt neergelegd en als deze nog een keer een beweging maakt slaat ie nogmaals toe als een echte killer. Hij staat er een poosje bij en zal gedacht hebben dat ie zich lelijk vergist heeft en rustig keert ie zich om en loopt naar de waterkant terug, spoelt zijn snavel af en gaat gewoon weer door met vissen. De Zeelt is voor de liefhebber. Op mijn website staan ook diverse foto's: www.hobbyennatuurfotografie.nl

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 6
avatar Henk57

Allen bedankt voor de reakties.
Ja, ook ik keek me de ogen uit en heb ook wel gedacht van: Die had je beter niet aan je snavel kunnen spietsen. Maar ja zo gaat dat in de natuur. Er gaat immers niets verloren. De vis heeft vast wel een andere maag gevonden denk ik.
avatar c.duin
wauw. soms heeft ook een reiger grooooote ogen, iets te groot voor zijn eigen welbevinden... Verstandige keuze die niet naar binnen te slobberen.
ladylove40 ladylove40
Ongelofelijk zeg Henk, wat \'n killer, hij was gewoon te groot, en had \'m gewoon terug moeten gooien!

dan sta je toch ook te kijken nietwaar?

Lieve groet,
?L@dyL?v??
avatar beerke
leuke foto en leuk verhaal
avatar meeney
\"Sport\"visser !
avatar antjamroos
Zinloos geweld dus?
vr.gr.
Laad meer reacties