Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

ganzen met kroost - Vogels (ijsvogel, koolmees, vink) -

ganzen met kroost

avatar ladym15
op 09-05-2013
Het was de bedoeling, dat ik ze op het land zou fotograferen, ik stond op gepaste afstand in de aanslag met m'n camera. Kwam er een Duits echtpaar met een grote hond, die ze loslieten. De ganzen konden zich ternauwernood uit de voeten maken. Vandaar dat ze op de foto nog heel verontwaardigd kijken (en ik ook)

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 9
kanjer kanjer
Dit soort praktijken maak ik ook geregeld mee, ik denk dat het vaak ook ontwetendheid is en geen opzet....
Maar als je ergens lang staat te wachten om een bepaald moment te fotograferen en er gebeurd zoiets is dat heel vervelend en heel erg jammer (knars, knars...).

Het heeft jou toch nog een hele mooie foto opgeleverd!

Hg
Frieda
tometje tometje
Hele mooie opnamen hele familie bij elkaar
avatar geugjesmarianne
Bijzonder mooi in alle opzichten!!
avatar Lindaloes
Dank je wel voor je reacties.

Je beleeft soms wat als onschuldige fotograaf :).
Jammer dat de ganzen voor de hond moesten vluchten, maar de foto is toch nog mooi geworden.
avatar ladym15
En het kan nog gekker. M\'n zwager was een paar jaar geleden in opperste concentratie bezig een vogeltje te fotograferen, hij ligt op zijn buik in de bosjes geduldig te wachten tot het beestje eindelijk op een takje gaat zitten, met dat hij wil afdrukken, krijgt hij een hand op zijn schouder - politie. Meekomen naar het bureau. Wat bleek .. hij was aan het fotograferen in de buurt van een zwembad met kinderen en de ouders dachten dat hij een gluurder was. Had hij daar erg in, hij zag alleen dat vogeltje. s\'avonds mochten wij, na een verklaring onzerzijds, dat het absoluut een brave man was, mijn onthutste zwager weer ophalen.
milanb milanb
mooi
avatar Mamanon
Ik stond laatst \"mijn\" zwanen te voeren, papa zelfs uit de hand.. toen iemand het nodig vond naar me te toeteren.. :-( Schitterend, kleine gansjes!
avatar ladym15
helemaal waar !
Hennepen Hennepen
Dat doen Nederlandse echtparen ook wel...en ongehuwde mensen net zo goed, ha, ha.
Ik kan me wel indenken dat men een hond vrijheid gunt, zo\'n dier moet zich ook uit kunnen leven en dat is bijna nergens meer mogelijk.
Maar het levert wel onrust op.
Ik was laatst heel dicht bij het water aan het fotograferen, helemaal in focus, toen ik \'uit de verte\' opeens iemand hoorde schreeuwen KIJK UIT! ik was zo geconcentreerd bezig dat ik er niet eens bij stilstond dat dat weleens voor mij bestemd kon zijn en schonk er dan ook geen aandacht aan.
Bleek dat er een grote hond recht op me af kwam stormen, die persoon was bang dat \'ie/ze bovenop me zou springen en dat ik dan in het water terecht zou komen.
Ik zag opeens een hond naast me staan, verder niks gemerkt.
Zo zie je maar: gevaren loeren overal en als het geen hond is dan is het wel wat anders.
Laad meer reacties