Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Geen nestfotografie - Vogels (ijsvogel, koolmees, vink) - Ooievaars

Geen nestfotografie

avatar Dommelfoto
op 06-06-2016
Is volkomen duidelijk, maar deze jonkies worden vanaf hun geboorte dagelijks door tientallen toeristen en bewoners bewonderd op hun hoge paal. Ik volg het nest al een tijdje en wat groeien ze snel... Toen ik de foto nam waren Pa en Ma even weg en wachten beide op de komst van voer.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 6
Erikneuteboom Erikneuteboom
Ter illustratie: ik wil klikken op het rood van de namen van de fotografen hieronder om naar hun foto's te kunnen surfen, maar inderdaad, ik kan er niet heen ...
Erikneuteboom Erikneuteboom
Hallo Marianne.
Toen ik vorige week contact zocht met de VV redactie ivm de vernieuwing van de website kreeg ik netjes een mail dat ze zouden nadenken over mijn verzoek op een duidelijke plek op de website ruimte te geven voor feedback over die vernieuwing. Ik ben benieuwd hoeveel kritiek de VV redactie nog wil krijgen voordat ze van zo'n soort voorstel werk gaan maken. Want veel trouwe bezoekers raken steeds meer gefrustreerd, ik sta versteld van de enorme variatie aan klachten!
avatar Dommelfoto
Beste Ericneuteboom,

Als VV deze foto verwijderd, kan ik dat best snappen. De grens wat wel kan en niet kan is moeilijk.
Wat ik veel erger vind dat een aantal kennissen en familieleden mij niet meer kan vinden op deze site.
Net zoals ik niet naar jouw foto's kan om te reageren. De redactie van VV heeft geen rekening gehouden met de functie van de oude site om fotografen snel te vinden. Groeten, Marianne
Erikneuteboom Erikneuteboom
Heel mooi maar toch even een voetnoot: ik had nestfoto van aalscholvers geplaatst, grote afstand en zoom gebruikt, kreeg mail van VV redactie dat ze deze foto eraf hadden gehaald omdat zulke foto's fotografen kunnen aanmoedigen tot te dichtbij komen van nest. Gisteren reageerde ik ook bij zo'n nestfoto (heel mooie van lepelaars), volgens mij is die er ook af gehaald .. ben benieuwd!
avatar jokevandepoppe
Wat een heerlijk jong grut. Lekker van genieten op afstand!
Heleend Heleend
Klopt hoor, dergelijke foto's kon ik ook met gemak en een heel klein beetje inzoomen in Natuurpark Lelystad maken.
Leuke foto van deze ooitjes !
Laad meer reacties