Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

grutto met... - Vogels (ijsvogel, koolmees, vink) - grutto

grutto met...

milanb milanb
op 24-03-2013
ik zat in de auto bij mijn vader en ineens zie ik een tureluur dus ging ik terug uit huis met mijn camera er naartoe maar ik zag hem alleen wegvliegen naar de noordermaatweg dus ik ging daar naar toe maar in plaats daar van zag ik grutto's en scholeksters en witte kwikstaarten en tureluren kivieten wintertalingen maar ik waaide wel bijna weg het was erg koud

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 6
avatar geugjesRia
En.. natuurlijk mag je moeder mee! Je oma is ook prima.. als het maar een groot mens is die het niet vervelend vind dat we een half uurtje foto\'s gaan staan maken van vogels. Gaat gewoon lukken! Eind april doe ik wel een voorstel... en dan hoor ik het wel weer..
Hennepen Hennepen
Een kans blijft geen kans, dus in vervolg je camera meenemen! maar je hebt er wel een prachtige waarneming voor in de plaats gekregen!
Erop uit met dit weer is al een ervaring op zich, goed bezig!
avatar geugjesRia
En.. Milan, Drie van mijn kleinkinderen hebben een jaartje op de manege vlak naast de winkel van Kitty Beentjes gezeten op de Noordermaatweg.. Leuk misschien dat ik een keertje met Jara die kant op kom? Wachten we even tot het wat warmer is.. want zo lang in de kou zitten is niet leuk.. Zo maar een vreemd mens ontmoeten moet je nooit doen! Vraag je vader maar mee.. gaan we daar een half uurtje foto\'s maken! Misschien ergens begin mei?
babohj babohj
Dat autoritje heeft je toch een paar mooie foto\'s opgeleverd. Hgr.Helga
kanjer kanjer
Geweldig mooi gezicht zeker als je zoveel soorten bij elkaar ziet, he Milan...??

Heerlijke foto!!

Lvgr
Frieda
avatar geugjesRia
Volgende keer toch aan je vader vragen of hij even stopt! Ik kan niet goed lopen, dus ik doe een heleboel uit mijn auto.. raampjes open.. dus een das een dikke muts.. handschoenen..thermo-ondergoed..vandaag had ik ook nog een ski-broek (van vroeger) aan... Als de ramen dicht zijn, mis ik de geluiden.. soms stop ik omdat ik een zangertje hoor.. en dan pas zie \'m zitten... Dus: muts en camera mee in de auto.. ook voor je vader... haha!
Laad meer reacties