Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

huismus - Vogels (ijsvogel, koolmees, vink) -

huismus

avatar agnes1958
op 10-05-2012
hoort toch zeker ook bij mijn collectie vogels. Deze musjes komen al vele jaren en met grote getalen eten halen in mijn tuin, de trouwste bezoekers.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 5
avatar geugjesRia
Ook mijn lepelaarsnesten zijn van de site gehaald, terwijl ik aangaf dat ik op een fiestpad stond met een 40mm lens...Agnes, er zijn zo weinig musjes in mijn directe woonomgeving! Ik vind goede musjes foto\'s altijd heel leuk om te zien... en dit is een hele mooie!
kanjer kanjer
Mooi!
babohj babohj
Hoi Agnes, dat van die verstoring lijkt me geen reden want er worden ook soortgelijke foto\'s getoond en bovendien wordt er m.i niets verstoord. Zelfs het ringen van jonge vogeltjes heb ik ooit gefotografeerd ( bonte v.v en boomkl.) en die zijn er gewoon op gebleven. Misschien zet ik ze er gewoon weer op. Dank voor je reaktie. Gr.Helga
avatar agnes1958
Ooh wat jammer! Ja 1x een foto van fuut op nest weggehaald, heb hem er toen maar weer opgezet, heb geluk gehad, staat er nu nog op......... Ja ik denk vw het broeden, om geen aanstoot /verstoring te geven aan broedseizoen...... zou het anders niet weten, navraag doen?


gr Agnes.
babohj babohj
Mooi. Mijn merelfoto\'s in nest zijn verdwenen v.d site. Heb jij dat ook wel eens ?. Snap niet zo goed waar dat in zit. Gr.Helga
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's