Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Kauw verjaagt... - Vogels (ijsvogel, koolmees, vink) - Kauw

Kauw verjaagt...

avatar vrvogel1942
op 09-01-2015
KAUW Sociaal, lawaaiig en brutal zijn deze kleine kraaien met pientere ogen. Ze zoeken in het gras naar insekten en wormen, maar eten ook vruchten en aas. Ze hebben zich goed aangepast aan het platteland en gebruiken gebouwen als nestplaats. Ze vormen colonies en de paartjes blijven hun leven lang bij elkaar. NEST Gevoerde kom van takjes en stengels, in een holte in een boom, rots of gebouw. VERSPREIDING Eurazie, zuidelijk tot N.W.-Afrika. Noordelijke populaties trekken

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 0