Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Ooievaars - Vogels (ijsvogel, koolmees, vink) -

Ooievaars

avatar Lindaloes
op 11-04-2013
Aan het einde van de middag en grijs weer, dus niet echt geweldig. Ik had liever een mooie blauwe lucht gehad en de kleuren van de ooievaars mooi uitkomend, maar mijn moeder zei altijd dat lieverkoekjes niet gebakken worden :) Wel een mooi moment toch?

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 6
avatar EllyVersteeg
Het is juist wel mooi zo.Ik heb ook een paar ooievaar foto\'s,maar ik twijfel of ik ze op de website zal zetten,hoewel ik op afstand gebleven ben.H.gr.Elly
kanjer kanjer
Absoluut een schitterend moment!!
Ik had een paar weken geleden mijn eerste \"Ooievaars op de paal\" ingestuurd maar die is door Vroege Vogels eraf gehaald, vanwege het kunnen verstoren van het nest door de fotografen.

Hg
Frieda
tometje tometje
een mooi moment en dadelijk de jong nog op de foto mooi opnamen.
avatar JohndeGrooth
Prachtig moment vastgelegd. Sterke foto ook als silhouet erg mooi!
avatar geugjesRia
Wel hoor! Lieverkoekjes zijn belangrijk bij vogelfoto\'s! Dat maakt het dat we steeds weer door oefening en omstandigheden van onze waarnemingen mooiere foto\'s gaan maken en dat lukt ook! Dat is juist zo grappig..Ik heb nog nooit een ooievaar voor mijn lens gehad..ik weet zeker, uit ervaring, dat mijn eerste ooievaarsfoto een \"bewogen moment\" zal zijn.. haha! Per definitie maak ik dus altijd minstens drie foto\'s.. en dan nog...
Als ik het \"liever\" mooier heb.. ga ik met beter weer dus nog eens.. haha! Gewoon \"lieverkoekjes\" blijven bakken! Dit is een prachtige foto!!
Anthea Anthea
Dat is het zeker! In het donker gebeuren ook mooie dingen!
Ik zag dat je de tulp ook hebt gezien met een lijst . Bedankt voor je reactie!
Fijn dat je weer even tijd hebt om op VV te zijn!

L.gr van
Laad meer reacties