Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Oproep: Stop de nieuwe Natuurwet, teken de petitie!!! (2) - Vogels (ijsvogel, koolmees, vink) - Smient (v)

Oproep: Stop de nieuwe Natuurwet, teken de petitie!!! (2)

kanjer kanjer
op 13-11-2011
De wet natuur, die staatssecretaris Henk Bleker in het voorjaar van 2012 wil indienen bij de Tweede Kamer, gaat onze vogels veel slechter beschermen dan de huidige wetgeving. Wat verandert er: Smienten en ganzen komen op de jachtlijst. Verstoring van vogels en natuurgebieden zal toenemen. Beschermde natuurmonumenten worden opgeheven Het Rijk schuift de verantwoordelijkheid naar provincies. Het natuurbeschermingsbeleid raakt hierdoor versnipperd en ondergefinancierd. Protesteer tegen deze nieuwe natuurwet! Dat kan tot 18 november, kijk op de homepage van Vroege Vogels (onderhet kopje: Ëen rampzalig wetsontwerp" en teken de petitie!!! Wij kunnen toch niet toestaan dat o.a deze prachige vrolijke Smientjes afgeknald gaan worden!!!

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 1
Hennepen Hennepen
Waardeloos! de nieuwe wet dan he? de foto spreekt voor zich en toont het ongelijk van deze ingrijpende onnatuurlijkheid al aan.
Maar het indienen van de wet natuur betekent nog niet dat die wet er ook komt!
De natuur heeft eigen wetten en een geheel eigen weten.

Een zichzelf respecterende regering mag niet bestaan uit gewetenloosheid ten opzichte van de natuur waarin wij mensen alleen maar tijdelijk te gast zijn!
Laad meer reacties