Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Roodborstje en... - Vogels (ijsvogel, koolmees, vink) -

Roodborstje en...

avatar Madeliefenleed
op 25-01-2013
Roodborstje en vink op de ring. Vorig jaar was ik op dezelfde plaats op vakantie, de vetbollen waren toen niet aan te slepen, duidelijk verschil met hier thuis. Ach ja, het buitengebied, hè? Dus toen zag ik deze ring in de catalogus van een bekende vogelvoederverkoper besloot ik dat dit ideaal was voor de hongerlappen in Drenthe. Het was inderdaad een succes. De gaai heeft even geprobeerd erop te gaan zitten, maar verder hebben alleen de daar aanwezige ukkies gebruik gemaakt van de ring. De vetbollen gingen nu veel langer mee, wellicht wat hard geworden door de vorst. Durfde ze 's nachts niet binnen te halen bang dat ik de ring niet meer mooi (voor mijzelf) terug gehangen kreeg. Het was echt geweldig, net als al jullie reacties!

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 4
avatar ptje123
supergaaf (in t mooie Drenthe) bij mij eten ze haast geen vetbollen maar ok pinda\'s brood strooivoer pindakaas ....ach ja
avatar geugjesRia
Ik ga op vakantie en ik neem mee.... EEN VETBOLRING.. wie bedenkt het? Madenliefenleed.. en wat een succes heeft ze er mee!
avatar Dommelfoto
Inderdaad een hele leuke serie!!
avatar I.deGraaff
Je hebt een leuke serie neergezet. Ik heb zo ook buiten hangen, maar hier komt geen kip op af. Zeggen ze wel eens.Misschien hangt het op een verkeerde plek.Goed weekend.
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's