Smelleken

Profielfoto van FrankBos
FrankBos

Het smelleken, de kleinste van de valkenfamilie, is in ons land alleen tijdens de trekmaanden en in de winter te zien. Broeden doen ze in lage struiken op de toendra’s van noordelijk Europa. Het smelleken trekt mee met zijn prooi: piepers, lijsters en vinken die hij na een korte achtervolging verrast. Tekst vogelbescherming nl.

  • 0x
  • 187
  • Smelleken
  • Falco columbarius
  • Vogels

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (7)

Profielfoto van bastet
bastet
enne.... mijn gelukwensen met je Favoplek !
Profielfoto van jokevandepoppe
jokevandepoppe
hij kijkt je met een link oogje aan, heel mooi! Gefeliciteerd!
Profielfoto van Jeanet1
Jeanet1
Heel goed geot, mooie favoriet, van harte
Profielfoto van theoineke
theoineke
Schitterend vh gefeliciteerd m.je favoplek.
Profielfoto van bastet
bastet
Mooi !!

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's