Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Torenvalk met prooi - Vogels (ijsvogel, koolmees, vink) -

Torenvalk met prooi

avatar Hans24
op 10-02-2010
En de laatste dan,het valkje is gedraaid en nu valt de zon er mooi op

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 7
avatar delamadera
Je goed recht om niet van deze foto\'s te houden, maar ook dit is natuur, zaadeters eten zaad en vleeseters eten vlees en dat groeit nu eenmaal niet aan stengels.
Prachtige foto\'s Hans!!
tinyvdmeer tinyvdmeer
Helemaal mee eens Hans. Dat iemand liever niet ziet dat het in de natuur een kwestie is van eten en gegeten worden begrijp ik wel, maar de opname is heel mooi.
avatar Hans24
* Ik vind het NIET de mooiste opname, sorry ik houd niet van dit soort foto\'s.*

Ik wil hier als maker van de foto toch wel op reageren.Leven en overleven geld in de natuur,zeker nu in deze winter.Het komt niet zo vaak voor dat een Torenvalk zich aan een vogel vergrijpt,meestal is zijn prooi muizen,rupsen en insecten.......maar nood breekt wet,als de Graspieper in goede conditie was had de Torenvalk geen schijn van kans gehad,alleen de sterksten/slimsten zullen overleven en zo kunnen zorgen voor een gezond nageslacht en instandhouding van de soort........dat geld voor alle dieren,dus ook voor de Torenvalk en de Graspieper.daarom heb ik ook geen enkele moeite met deze foto\'s te maken........integendeel,ik vind het mooi om het van zo dichtbij mee te mogen maken.
Groeten,Hans
tinyvdmeer tinyvdmeer
Toch is dit natuurlijk, hoe blijft een torenvalk anders in leven..., duizend maal erger is het afschot van lijsters en leeuweriken in Italie, omdat ze zo lekker zijn met een sausje.
En wij maar beschermen...
avatar papegaaiduiker
Ik vind het NIET de mooiste opname, sorry ik houd niet van dit soort foto\'s.
avatar alexus
prachtig
avatar kako2210
Super

gr. Kas
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's