Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Whoop-di-do - Vogels (ijsvogel, koolmees, vink) - Staartmees

Whoop-di-do

Martie Martie
op 28-11-2012
Eindelijk...ein-duh-luk kreeg ik ook eens op een redelijk fatsoenlijke wijze een staartmees voor de lens. Wat heet redelijk en wat heet 'een staartmees' .Met 10-tallen tegelijk vlogen ze me om de oren en hopten neurotisch van boom naar boom en van tak naar tak. Geweldig. k'Zou alleen heel graag gezien willen hebben dat bomen niet zo hoog worden en er niet zo veel kleine takjes aan de grotere groeien. Maakt het foto's maken er wel ietsjes makkelijker op.Ook heb ik thuis op de kleptop het e.e.a. bij moeten schaven want het is natuurlijk logisch dat de meest mooie,takvrije mees ook het donkerst is uitgevallen. Klinkt logisch..toch?

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 7
babohj babohj
Grappig te lezen dat ze bij jou in de hoge bomen te zien zijn want hier juist veel in hoge struiken en af en toe in de bomen. Zal wel a/h voedselaanbod liggen. Je hebt de foto mooi bewerkt en dat doe ik ook regelmatig hoor. Het overtollige eraf en de belichting wat aanpassen en voilà!. Lgr.Helga
avatar gardensafari.net
Een schatje! Prachtige foto!
Anthea Anthea
Echt een super plaat!! Dat is wel genieten met al die soorten vogels voor je lens. Hg van Anthea
avatar geugjesRia
Wat een geweldige foto! Een prachtige plaat! Deze heb ik nog nooit voor mijn lens gehad. Mocht ik er één zin.. graag net zo mooi als de jouwe!
leanora leanora
Prachtige foto Mart!
Mooie subtiele kleuren, de kleur van de knopjes en blaadjes zie je ook terug in het staartmeesje, heel mooi!
Wat een piepklein snaveltje hebben ze!
Hg Tineke
daksaya daksaya
Ja, ja, je hebt er een te pakken en mooi ook! Proficiat Mart! Is niks mis hoor om hem \'ietsie pietsie\' bij te werken. Doe ik ook regelmatig. Met tegenlicht zie je soms alleen zwarte vlekken, ff photoshop erbij en je tovert alles tevoorschijn! Ik gebruik meestal \'shadows/highlights\' (engelse versie). gr.Paul
ps ik zie hier bij mij helemaal geen staartmezen!
avatar Luukie
gefeliciteerd met deze primeur !! hij staat er goed op ! vorige week zaten ze nog te hoog maar nu dan raak , gr, prachtvogeltjes !
Laad meer reacties