Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Zonaanbidder - Vogels (ijsvogel, koolmees, vink) -

Zonaanbidder

Erikneuteboom Erikneuteboom
op 30-08-2014
Onderweg tijdens mijn werk kwam ik in het Haagse Zuiderpark deze aalscholver tegen. Met mijn compact camera die ik altijd bij me heb nam ik deze foto, moest wel even wachten totdat de zon doorkwam. Toen was het een echte zonaanbidder.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 7
Erikneuteboom Erikneuteboom
Laatst had iemand een heel handig opklapbrilletje om z\'n nek hangen, ga ik eens naar informeren want het is echt lastig met checken of mijn foto\'s scherp zijn.
ladylove40 ladylove40
Ik kan me goed voorstellen dat \'n bril je in de weg zit met scherp stellen, vervelend is dat, er zit maar 1 ding op! Blijven oefenen :) Lieve groeten, ?L@dyL?v??
Erikneuteboom Erikneuteboom
Het is jammer dat de kleine Samsung compact camera die ik heb soms moeite heeft met scherpstellen in een gebied tussen zo\'n 20 meter en oneindig. Bovendien heb ik sinds 3 jaar voor dichtbij een bril en kan daarom zonder bril niet altijd zien of foto\'s scherp zijn, de leeftijd (bijna 54 jaar) gaat meespelen, ik word een beetje een oude man, haha!
ladylove40 ladylove40
jammer dat \'ie niet scherp is Erik, maar dit zie ik wel meer in Den Haag hoor, omdat ze niet kunnen vliegen als ze gedoken hebben, dus moeten ze eerst opdrogen.

Lieve groeten,
?L@dyL?v??
Jeanet1 Jeanet1
Wat zijn die vleugels toch groot, leuke foto
Erikneuteboom Erikneuteboom
Dank je Moreau, stond er zelf ook van te kijken, zie dit normaal niet in Den Haag maar in Amsterdamse Waterleiding Duinen!
Moreau Moreau
Mooie opname, geweldig met die vleugels!
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's