Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

AWD Fraai... - Zoogdieren (bever, vos, muis) -

AWD Fraai...

Erikneuteboom Erikneuteboom
op 07-08-2014
Vandaag de Amsterdamse Waterleiding Duinen bezocht, veel mooie gezien, zowel flora als fauna, hier een serie van vijf als impressie. Op deze foto staan drie mannelijke damherten, de donkere was duidelijk de baas, filmpje waarin hij dat laat zien het bik vandaag naar VV gezonden.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 5
Erikneuteboom Erikneuteboom
Ja Helga, zag eerste keer in AWD binnen kwartier meer herten dan na 2 uur op De Veluwe met de boswachter! Triest verhaal van die voedselschaarste en ecobrug (ga zo je foto\'s bekijken), doet me denken aan de Oostvaarderplassen, daar gaan ook veel dieren dood bij voedselschaarste maar daar is het proces toch natuurlijker, nietwaar?
babohj babohj
Erik, er lopen zoveel damherten dat je ze bijna niet kan missen en straks verraadt hun geluid waar je de grote mannen kunt vinden. Helaas is er straks weer voedselschaarste te verwachten en zie je ze sterk vermagerd en uitgeput liggen. Ze mogen niet over de nieuwe ecobrug naar de Kennemerduinen dus ben ik bang dat er straks weer nare taferelen te zien zijn ( zie mijn foto\'s van vorig jaar).Om te genieten moet je dus niet al te lang wachten om ze weer te bezoeken. Gr. Helga
Erikneuteboom Erikneuteboom
Els, daar moet je zeker heen, zoveel moois voor fotografen, zowel flora als fauna!
Johan, geniet elke keer van je commentaren, toevallig had passerende wandelaar het over de aanstaande bronst in de AWD, liet me op kaart zien waar, moet ik heen volgende maand!
avatar risseeuw
leuke plaat vanuit een apart standpunt, ook deze heren hebben behoorlijke graspensen. Edelhert en damhert vreten zich nu helemaal vol om energie op te doen voor de komende bronst. Soms zijn ze echt tonnetje rond.
avatar Elsken
Heel mooie serie! Het lijkt me echt genieten daar! Gr Els
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's