Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Dikke huid - Zoogdieren (bever, vos, muis) -

Dikke huid

Martie Martie
op 03-11-2012
Volgens dierenartsen hebben runderen en paarden geen last van de klissen omdat zij een dikke huid hebben.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 5
milanb milanb
mooi
daksaya daksaya
Nog even over die mezen. Kool-en pimpelmezen genoeg in mijn tuin. Ook merels gaaien en duiven genoeg, maar bij mij weer geen enkele mus! Vreemd, want in andere tuinen zie ik ze wel. gr.Paul
daksaya daksaya
Het lijkt mij toch geen pretje die dingen in je haar. Ik moet er niet aan denken dat ik ze in mijn haar heb zitten! Toch mooi dat je dit hebt kunnen vastleggen. Ik ben het ook met Hennepen\'s verhaal eens.

Leuk om te horen dat je een nieuwe camera gaat aanschaffen Mart. Ja, ik ben soms jaloers op die mooie vogelplaatjes met zachte achtergrond met telelens genomen. Ik maak ze met mijn compactcamera die redelijk kan inzoomen, maar het is geen telelens. Ze zijn voor mij acceptabel, maar ik zou ook weleens wat anders willen. Maar ja, crisistijd en bezuinigen hè en die zware camera\'s blijven voor mij toch een obstakel. Trouwens hoe ben jij tot deze keuze gekomen van deze camera? Ik zie je foto\'s met je nieuwe camera met veel aandacht tegemoet. gr.Paul
Hennepen Hennepen
Hele mooie, maar vooral belangrijke opname!
De vraag is of dit ook voorkomt in de oorspronkelijke leefomgeving van deze paarden en of ze hier dus wel thuis horen.
Ze zijn tenslotte wel uitgezet in een andere biotoop en er kleven altijd consequenties aan menselijk ingrijpen in natuurlijke leefomstandigheden. Men zou eindelijk eens moeten inzien dat natuur niet zondermeer maakbaar is en dat elke ingreep gevolgen heeft.
Hoe mooi bedacht ook en hoe leuk ook dat er nog (of beter gezegd weer) \'wilde\' paarden te zien zijn in Nederland, het blijft een biologisch en economisch project.
tometje tometje
het zijn mooi paarden vooral de staart en manen zijn mooi gekruld hep jij de krulspeld in gedaan?
mooi opnamen.
Laad meer reacties