Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Hechte band ... - Zoogdieren (bever, vos, muis) -

Hechte band ...

Erikneuteboom Erikneuteboom
op 19-09-2014
Vanmorgen was ik voor het eerst in 2 weken weer eens bij het Schotse Hooglandertje Jari in de Haagse Uithof. Hier wordt hij geknuffeld door zijn tante, aandoenlijk deze vorm van een hechte band.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 4
Erikneuteboom Erikneuteboom
Triest toch dat de mens meent boven de dieren te staan en dat de rijken alles op een presenteerblaadje krijgen .... Het woord ecotoerisme krijgt steeds meer een nare smaak!
avatar risseeuw
Heb je reactie gelezen Erik, er staat wel iets te gebeuren op dit vlak en ben daar niet optimistisch over. Bij Natuurmonumenten vinden er nu zogenaamde VIP bronstexcursies plaats waarbij na het betalen van een xx bedrag (vrij fors) wel de rustgebieden en bronstplaatsen wordt ingegaan. Voor de gewone sterveling verboden maar voor diegene die fors wil betalen is dit klaarblijkelijk geen probleem. ook bij andere terreineigenaren is deze tendens aanwezig.
Erikneuteboom Erikneuteboom
OK Ronald, bedankt voor de info, heb trouwens (ook) gereageerd op je reactie nav bericht op VV over idee om rijken te lokken in Oostvaarderplassen met allerlei luxe ... walgelijk!
avatar risseeuw
Even over die bisons, was inderdaad ergens in Duitsland maar zou niet kunnen vertellen waar precies, ergens in de Eifel waar we een beetje aan het dorp-hoppen waren. Gewoon een k of l-weg inslaan en dan maar zien waar je uitkomt. Maar maak je geen illusie, dit was gewoon vleesvee met oormerken en al maar vond het wel grappig dat ik deze toch wel imposante beesten tegenkwam.

Groeten Ronald.
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's