Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

'Heinrich'..? - Zoogdieren (bever, vos, muis) -

'Heinrich'..?

Erikneuteboom Erikneuteboom
op 25-10-2014
Kreeg zojuist interessante reactie van Katinka op mijn Favo foto van damhert in Amsterdamse Waterleiding Duinen. Daarom deze foto, is dit Heinrich, het damhert dat vaak is te vinden bij de ingang van de Zandvoortselaan?

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 12
Erikneuteboom Erikneuteboom
Leuk Katinka, bedankt. Overigens is ie helemaal niet bang, laatst stond er groep van 20 lawaaierige ouders en kinderen druk te doen bij deze verwelkomer (mooi woord), hij bleef er stoicijns onder!
avatar Katinkal
Leuk dat je de foto van de verwelkomer: WLD gevonden en geplaatst hebt. Hij heet dus misschien niet Heinrich maar ... Rudolph. Het is in ieder geval een prachtig dier. Ik stuur de foto door naar de informatiebron. Later lees ik de commentaren bij de foto, ik moet weg. Grt. Katinka
Erikneuteboom Erikneuteboom
Helemaal mee eens Ronald!
avatar risseeuw
Kan bekende hap zijn Erik, maar of het nu edelhert of damhert is, eerste of twintigste keer het blijft een indrukwekkend schouwspel waar je elke keer weer van geniet!!!!!
Erikneuteboom Erikneuteboom
OK, Ronald, begreep je vraagtekens en opmerking niet helemaal, eind goed, al goed, heb bij Wildpark Aardhuis zoiets als je voorstelt meegemaakt, zeker erg boeiend, goed idee! Overigens, wat heb ik genoten van het moment dat ik vorige week midden tussen de knurrende en vechtende damherten stond, voor jou bekende hap maar voor mij opwindend nieuw menu!
avatar risseeuw
Nee Erik, kwam misschien wat verkeerd over maar zo\'n cursus is reuze interessant en leerzaam, vroeger werd er door IPC de groene ruimte wel degelijk een verkorte cursus aanspreken grofwild gegeven, dit in samenwerking met vereniging \"het edelhert\". ook geven zij een aantal prachtige boeken en handleidingen uit op dit gebied. Zeker de serie observeren en herkennen over edelhert en ree zijn een aanrader.
Erikneuteboom Erikneuteboom
Bedankt en veel plezier Marjon, ik wil er ook snel weer heen, leuk zo\'n fotogroep.
Ronald, misschien is een cursus hoe te reageren op reacties van collega fotografen op mijn foto\'s een beter idee, haha!
avatar risseeuw
dit is dus rudolph, een derde kops damhertje met bastgewei,??? een foto van een paar maanden geleden. Misschien is het wel leuk om een cursus aanspreken grofwild te volgen om een indruk te krijgen wat je eigenlijk op de foto zet,
ladylove40 ladylove40
Prachtig nieuw gewei heeft hij hier :) Morgen ga ik weer, met mijn fotogroep.

Lieve groeten,
Marjon
Erikneuteboom Erikneuteboom
Bedankt voor de complimenten .. en de info, dit is dus Rudolph!
avatar mailadmar
Nee, niet Heinrich, maar Rudolph...

Wel een mooie foto!!!
M.vr.gr. AvM
Jeanet1 Jeanet1
Met een prachtig gewei!
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's