Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Imposant 1 - Zoogdieren (bever, vos, muis) -

Imposant 1

Erikneuteboom Erikneuteboom
op 24-06-2014
Amsterdamse Waterleiding Duinen. Nadat ik een kudde Drentse heideschapen had gevonden ging ik wat foto's maken op afstand, met statief. Na een tijdje ging ik zonder statief dichterbij en kon close ups zoals deze maken, wat een imposante hoornen!

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 7
Erikneuteboom Erikneuteboom
Dank je Helga, mooi dat je deze fantastische dieren regelmatig ontmoet, indrukwekkend! Ik had laatst een post gedaan op Forum met vraag over verschillen moeflons en Drentse heideschapen, helaas geen reacties, in tegenstelling tot veel reacties op mijn foto\'s van de Drentse heideschapen. Hoop ze volgende week weer te zien als ik naar de AWD ga, mijn mini-Yellowstone waar ik helemaal tot rust kom (werk al bijna 30 jaar in de psychiatrie, mag dus ook wel ...)!
babohj babohj
Ik heb het genoegen regelmatig in het Gooi de kudde Drentse heideschapen te mogen ontmoeten en er zitten idd dergelijke exemplaren tussen. Heb daar ook al eens foto\'s van geplaatst maar laat dit nu maar aan jou over, Erik. Het blijft imposant.Gr.Helga
Erikneuteboom Erikneuteboom
Bedankt, ik ben ook erg onder de indruk van deze beesten, zo bijzonder met die hoornen! Ja, dat klikken op de foto ...
Anthea Anthea
Schitterend!!!
Ik heb hem nog steeds niet in mijn archief.

V.gr
avatar beerke
Heel mooi en echt prachtige beesten. (ps heel raar als je op je foto\'s klikt dan wordt hij kleiner weergegeven dan op deze pagina! dat is jammer, kunnen we ze niet in het groot zien!)
avatar meeney
vervaarlijk had ik willen schrijven !
avatar meeney
Ze zien er zo ver aarlijk uit die hoornen maar dan dat lieve gezichtje, of......??
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's