Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Met dank aan vv - Zoogdieren (bever, vos, muis) - Frans Lanting

Met dank aan vv

avatar leenkuiper
op 04-09-2016
Afgelopen donderdag eindelijk de kaarten voor de foto expositie van Frans Lanting gebruikt. Wij hebben genoten van het prachtige overzicht van de jaren dat Frans Lanting bezig is met fotografie. Top werk en ik wil vv een beetje laten me ge nieten door het plaatsen van een prachtige foto uit zijn collectie zelf vind ik dit een van de mooiste platen.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 5
femmynl femmynl
Ik geniet met jou mee, prachtige foto.
Gr. Femmy
Hennepen Hennepen
'k Dacht even dat je zelf in Afrika geweest bent, wat een voorrecht om daar te mogen zijn en dit soort prachtige foto's te kunnen maken! (hopelijk blijft dat mogelijk, want er gaan al geluiden op dat olifanten over tien jaar zo goed als uitgestorven zijn).
Echt gaaf dat je (jullie) zo genoten hebben dankzij de gewonnen kaartjes.
SjanivanOphemert SjanivanOphemert
Ja dat kan mij voorstellen dat jij daarvan heb genoten. Leen. Deze is vast niet in de Beekse Bergen genomen, maar in Afrika. Mooi
kanjer kanjer
Prachtige foto van een foto, Leen!!
Fijn dat je ze genoten hebt van de expositie, ik heb nog/niets mogen ontvangen van V.V. Ik heb ook geen idee en kan het nergens terug vinden of iedereen die op de home page komt te staan iets kan winnen of krijgen.....
Het maakt mij niet zoveel uit hoor, ik zou het erg leuk vinden, maar het feit dat je op die plek gepubliceerd wordt vind ik al helemaal fantastisch!!

Leen, fijne nieuwe week toegewenst!!
Hg
Frieda
avatar roelschrieken
Heel mooi Leen !!
Laad meer reacties