Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Mijn eerste... - Zoogdieren (bever, vos, muis) -

Mijn eerste...

Erikneuteboom Erikneuteboom
op 29-12-2014
Voor het Schotse Hooglandertje Jari (geboren half april dit jaar) was dit de eerste winter, met sneeuw. Het was dus zoeken naar gras tussen die sneeuw, ging hem goed af! Foto is genomen in Haagse natuurgebied De Uithof, dit weekend.

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 10
Erikneuteboom Erikneuteboom
Henny, jij ook het allerbeste voor 2015! Ik heb mezelf in een bepaald, niet alt te gemakkelijk positie gezet door alleen vanuit mijn foto\'s te reageren. Ik constateer dat er hierdoor een groep bezoekers is afgehaakt, inderdaad lezen de meesten niet mijn reacties op reacties en kost het hen ook meer tijd. Maar ja, ik heb hiervoor gekozen omdat VV me anders te veel tijd gaat kosten, ik heb nogal veel hobbies (naast fotograferen ook gitaar, tekenen, schrijven, indianencultuur), dus moet keuzes maken. In ieder geval heb ik nog steeds wel leuk contact met een aantal vaste bezoekers van mijn foto\'s, daar ben ik blij om want in feite is het grotendeels 1-richtingsverkeer (zij bezoeken wel mijn foto\'s maar ik niet hun foto\'s) ...
bruinekikker bruinekikker
Dan weet ik nu wie Jari is!
Jij geeft reacties op reacties bij eigen foto\'s! Werkt dat! Denk jij dat iedereen nog een keer terug gaat naar jou foto om de reactie op reactie te lezen?? Ik heb het dit keer wel gedaan, ha, ha...! Maar of dat altijd werkt! Ik denk het niet, toch...? Het kost de ander nu meer tijd...!
Het allerbeste voor het nieuw jaar!
Gr.
Erikneuteboom Erikneuteboom
Dank je Marijke, zag vanavond dat je leuk plekje hebt vanuit raam voor natuurfoto\'s!
avatar MarijkeKemps
Een hele mooie foto!
Erikneuteboom Erikneuteboom
Dank je Jeanet, fijn dat Jari collega\'s hier aanspreekt.
Jeanet1 Jeanet1
Leuk om te volgen in ieder geval.
Erikneuteboom Erikneuteboom
Leuk die reacties, bedankt! Jari is overigens de naam die mijn vrouw heeft verzonnen, is dus niet van beheerders.
Christa, wat doet het me goed dat Gijs deze foto heeft gezien. Overigens, als Jari er niet was geweest was ik al weg gegaan bij deze website ivm tijdgebrek. Gijs zei toen in een uiterste poging mij hier te houden \"als jij weg gaat weet ik niet hoe het gaat met Jari .... \" Heel slim was dat, ik heb toen een compromis gevonden on hier te blijven (wel foto\'s plaatsen en bij eigen foto\'s reacties geven maar niet meer al die andere mooie foto\'s van collega\'s van commentaar voorzien)... dat is te doen qua tijd want voor je het weet ben je weer 1 of 2 uur verder met een commentaar hier, een reactie daar ...!
bruinekikker bruinekikker
Wat een leuk beestje! Jij kent Jari dus al wat langer dan vandaag! Ze hebben ook namen daar in het Haagse natuurgebied! Leuk!
Gr. hennyP.
avatar meeney
Geef u even de woorden van mijn grootmoeder (Gijs) door: Oh kijk Jari wat lief! En de zwanen zo mooi !
Vr.gr. Christa
tometje tometje
heel mooie opnamen van deze schotse hooglander.
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's