Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Ochtendbad - Zoogdieren (bever, vos, muis) -

Ochtendbad

avatar noortjerussel
op 30-06-2014
Op een luie zondagmorgen... lekker de tijd nemen voor een ochtendbad. Maar het dan ineens op de heupen krijgen en met de hele kudden in galop ervandoor. Goddank net LANGS mij heen (ik dacht even dat mijn laatste uurtje had geslagen...) Nog even toegevoegd: ik stond er NIET dichtbij, deze foto is met een 400mm lens gemaakt. Maar ze besloten ervandoor te gaan, mijn richting op. Ik had luttele secondes voor een vluchtplan, maar toen bleken ze goddank langs mij heen te denderen. Gelukkig had ik mijn hond niet mee, held op sokken, die had een hartverzakking gekregen!

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 9
avatar Elsken
Ik ben (net als je hond) een held op sokken en soms gebeurt het wel eens dat ze precies op mijn wandelroute staan...dan raap ik al mijn moed bijeen en loop er dan toch maar met knikkende knieën langs...Nu ik dit lees, al moet ik 10 km teruglopen...ik doe het!!! Gelukkig ben je er goed vanaf gekomen!
tometje tometje
prachtige in bilt gebracht van die Hooglander mooie om te zien.
femmynl femmynl
Prachtige opname en heel dapper gefotografeerd!!
avatar meeney
Mooie opname, anders dan ik van je gewend ben en wat een verhaal, gelukkig goed afgelopen !!
Vr.gr. Gijs
Erikneuteboom Erikneuteboom
Wat een ervaring Noortje, ik ken je vooral van die bijzondere macro foto\'s en dan ineens bijna overlopen door die massieve Hooglanders, wat een contrast!
avatar beerke
Zo dat zijn er veel! Gaaf! Ik vind het zulke gave beesten! Zo lekker oerrr ook. Maar stiekem toch nog heel onvoorspelbaar dus! Wat een verhaal!! Goddank goed afgelopen!!
Echt een supergave foto!!!
Moreau Moreau
Super gaaf, leuk zo bij elkaar!
Riskant, maar wel een mooie foto opgeleverd!
avatar noortjerussel
Ik tel er op een andere foto minstens 18 Erik! Brrr en die hele kudde denderend langs me heen. Dit is een gebied naast het Fochteloërveen (het Compagnonsveld).
Erikneuteboom Erikneuteboom
Wat een hoop Schotse Hooglanders, mooi en spannend, waar is dit?
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's