Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

reebruine ogen - Zoogdieren (bever, vos, muis) -

reebruine ogen

jannave jannave
op 07-03-2013

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 8
jannave jannave
@Helga, klopt, aan de Zandvoortselaan, vlakbij de ingang. Op de foto die is verwijderd is deze ingang ook te zien en ook mensen - reden vermoed ik dat ie verwijderd werd. Het staat in \'t reglement (fotocode) geschreven dat foto\'s zonder bericht verwijderd kunnen worden. Dus accepteer ik dat.
(\'tis de 3de al van mij)
Het was erg om te zien: de herten duwden hun kop zowat in de plastic tassen waar het brood in zat. Ik wist niet wat ik zag ..
De discussie tussen voor- en tegenstanders gaat door. Maar ongeacht wat \'het beste\' ook zou kunnen zijn: mensen kunnen dieren niet zien lijden. Dat vind ik erg meetellen in de beleidsnamen.
Dank je voor het kijken! en ik veranderde de naamgeving al van ree naar damhert.

babohj babohj
@ Janna.
Je vroeg me naar je foto\'s v.d ree├źn te kijken en vlg.mij zij dit dus de jonge Damherten die zo bijdehand zijn om voedsel te gaan zoeken bij de ingangen ( Zandvoortselaan?) Die overleven dus i.t.t de ouderen m.n bokken. Toen ik daar was heb ik echter ook volwassen bokken met giga-geweien aangetroffen dus die hebben van het bijvoeren geprofiteerd. Ik hoorde zojuist weer op de radio over alle dode dieren en dat het publiek die tegenkomt tijdens het wandelen. Waarom jouw foto\'s zijn verwijderd zou je eens aan de redactie moeten vragen maar ik denk dat het om het bijvoeren ging. Ben het oneens met foto\'s verwijderen zonder bericht hunnerzijds maar er zijn bep.regels die ze hanteren, o.a voor foto\'s van huisdieren. Verder is het een schitterend wandelgebied in elk seizoen en ik kom er vaak en graag behalve nu. Hgr. Helga
avatar joanne
Wat mooi ogen om verliefd op te worden.
Prachtige foto!
gr joanne
avatar geugjesmarianne
wat een MOOIE serie!!!!!
kanjer kanjer
Heel mooi!!
HG
Frieda
mo&ulbe mo&ulbe
Heel fraai!
gr.Mo
avatar geugjesRia
Prachtig!!
tometje tometje
prachtig foto.
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's