Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

samen uit de... - Zoogdieren (bever, vos, muis) -

samen uit de...

avatar nellyv
op 26-03-2013

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 6
avatar geugjesRia
Ha..Zo lang is die Noordermaatweg ook niet.. als we afspreken dan vind ik jullie..! Lastig is dat ik nauwelijks kan lopen.. Het gebied tegenover Kitty Beentjes wordt daarmee moeilijker.. ik moet echt \"naar de vogels toe\". Ik heb wel eventueel een rolstoel.. en met een stok lukt het ook wel.. maar max 400 meter heen en 400 meter terug...Dat schiet dus niet op..We zien wel even..
robvdw robvdw
Zo horen grazers te leven!
avatar geugjesRia
Nog één vraagje.. dat \"meertje\" is dat ongeveer op de helft van de Noordermaatweg.. op googlemaps (sateliet) zie ik wel een drassig stukje halverwege ten zuiden van de weg.. klopt dat?
avatar geugjesRia
En...Ha oma Nel.. oma Ria hier.. haha! Jara is 10 jaar. Nee.. ze maakt prachtige foto\'s.. met toch een zwaar toestel + lens.. maar na het fotograferen (het knippen)is de belangstelling weer op andere zaken gericht.. We bewerken dan nog een paar foto\'s samen... weer op een ander moment.. en dan is het weer even genoeg. Maar ze heeft wel een heel druk programma naast school.(o.a. Gymnastiek en paardrijden) Bovendien heeft ze bij haar moeder net een broertje van 8 maanden.. Als ze bij ons is loopt ze ook heel graag met de hondjes... of is ze aan het skaten en zo..
Druk druk druk!
milanb milanb
leuk
avatar geugjesRia
Jammer dat de titel gedeeltelijk wegvalt..
Samen uit de wind? Gelukkig schijnt de zon in dit duin-pannetje! Leuke foto!!
Laad meer reacties