Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

Witte Wereld-5 - Zoogdieren (bever, vos, muis) -

Witte Wereld-5

Erikneuteboom Erikneuteboom
op 07-02-2015
Op de 1000Meterweg in de Amsterdamse Waterleiding Duinen zag ik 's morgens vroeg deze vos uit de struiken komen. Ik was speciaal vroeg gearriveerd in de hoop dat er nog sneeuw zou liggen, wat een mooi contrast die gekleurde vacht en de witte sneeuw!

Indien je wilt reageren moet je inloggen.

Aantal reacties 7
Erikneuteboom Erikneuteboom
Dank je Sam, de AWD is inderdaad een mooi natuurgebied maar vooral ook gevarieerd, zowel qua flora als fauna, een walhalla voor fotografen!
avatar SamDijkstra
Ik ben er daar ook wel eens geweest, een mooi natuurgebied, waar je mooie foto`s kan maken, jij hebt hier weer een mooie opname kunnen maken

Gr sam
Erikneuteboom Erikneuteboom
Dank je Ronald, dit soort plekken heeft de mens nodig om lekker bij te tanken en te kunnen beleven dat er nog dit soort mooie natuur is. En wat een schrijnend contrast met de wereld in de tram, trein en bus waar ik bijna alleen maar mensen zag met oordopjes en muziek en mensen die constant bezig waren met hun mobiel, tablet en laptop ....
avatar risseeuw
Prachtige serie \"de witte wereld\", laten we hopen dat de natuur daar zo mooi blijft!!
Erikneuteboom Erikneuteboom
Bedankt dames, het was een onvergetelijke dag, kon elke minuut wel foto\'s maken, zo mooi en ook zo\'n indrukwekkend stuk Nederlandse natuur!
avatar theoineke
Mooie serie van de Awd.
avatar Ineke-vs
Wat maak jij een mooie foto\'s! Je serie Witte Wereld vind ik prachtig.
Laad meer reacties

Meer van deze fotograaf

meer foto's